Sblbrkn Bebek şekeri için https://www.instagram.com/p/BrOFgw7FDXp/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=cn9otobbgy3t tavsiye ederim bakmanızı 😊❤️
eliiif Mervengin34 aslinda magazasi r evime cok yakin ama bu kampanyalar magazasinda da oluyor mu ki?
Azizenurrr TkMrv benim bir arkadaşım 95 tl ye yapıyor tulum şapka eldiven ben 125 e aldım aynısı onda görünce içim acıdı 😊
Azizenurrr Yeniiannee bende dalan klasik granül matik kullanıyorum kesinlikle çok iyi hem koku açısından bebekleri rahatsız etmeyecek ayarda hem de hijyen esasında çok iyi
Tuba_44 Tugbamom evet doğru %28 yapacak şuandada indirim var %50 tekstil bazı ürünleri ben e bebek çalışanıyım
Nursen21 Tuba_44 Canım şubatta indirim olacak diye bende bekliyorum gerçi çokşey aldım ama hala eksiklerim var Otomatik sallanan anakucağı indirime girince haber verirsen çok iyi olur
reyhan_55 cilm bende yaptim kendim icin ipini 8,5 tl ye almistim kare istiyorsan 5 ip gidiyor dikdörtgen istiyorsan 7 ip gidiyor ipleri gercekten pahali ama cok kolay 1 günde bitirilebilir
Hilalaslankumcu Tubasim insallah Allah gönlünüze göre hayırlı zamanda nasip eder inşallah Bebeğim ve ben size dua ettik 🙏
dennis-busu Günaydın hanımlar n11den takı yastığı yaptırdım çok memnun kaldım isme özel nakışlı indirmde 29tl idi 9 tlye yakın da kargosu var instagramda atolyeno35 dan bakabilirsiniz linki de ekliyorum https://m.n11.com/atolye-no-35-isimli-taki-yastigi-P306421460 Tavsiye ediyorum miniloladan gidip 70küsür lila vermeyin
Shrnbcil dennis-busu canim ben de senden ogrenince siparis verdim simdi. Tulum da siparis verdim. Senin urunlerun geldi mi.
Drylila Merhabalar herkese, geçen gün gözüme çarpmıştı instagramda dolaşırken lohusa geceliği sabahlığı ve pijama takımı set halinde online.camasır.comm diye bir adresten, 209 tllik ürün aldım yanlış göndermişler ve halen kadını aradığımda yardımcı olmuyor ve hakaret mesajları gönderiyor. Ürün alacak olanlar bu sayfadan uzak dursun. Rezalet kesinlikle tavsiye etmiyorum
Zmraemr Drylila ben de buradan aldım ve kadın çok ilgili davrandı bana hatta indirim vardı İnternet sitelerinden herhangi 150tl lik herhangi bir ürünü aldım istediğim takımı 130 a gönderdi sizin şansınıza öyle olmuş ama keşke düzeltilseymiş