Buse1907 Ftskoc Bu ürün çok uygun ama markadan dolayı emin olamadım. İnş güzel çıkar canım. Memnun kalırsan tekrar yazar mısın. Bende sipariş vereyim 😊
Karamell Kızlar en ucuz bebek marketi sitesinden alışveriş yapıp memnun olan var mı fiyatları gayet iyide kalitesini merak ediyorum
Fatmanaz Karamell herkes çok memnun o siteden her alan buraya güzel yorum yapıyor fiyatlarıda çok uygun bence alınabilir benim eksiğim YÖK bende alırdım
Snglbyr ghost35 Koray spordan kabin boy tekerlekli valiz aldım 150 tl indirimli iki yıl garantili isterseniz bakabilirsiniz
Snglbyr SibelAltunkArslan lohusa değil normal pijama aldım bir büyük beden H&M’ nin birde Penti den mağazaları zaten indirimde suwen den dikişsiz iç çamaşır kullandım
Nurcandemr_ Bende doğumdan önce modda.baby’den lequeen çanta aldım, çok memnunum çok kullanışlı. Birde tulumlar aldımm markababy diye bir hesaptan onlarında modelleri çok güzel tavsiye ederim.
Teachermom06 Ankara da oturan arkadaşlar a city outlet te babymall in outleti var Mevlüt takımı aldım 15 tl ye normal fiyatı nette 110 tl kıyafetler de çok uygun
Marria Teachermom06 sağol canım bakacağım hava şartlarından dolayı ne zaman gidebiliriz bilmiyorum indirim ne zamana kadar
Aysel4497 Akdasd https://www.civilim.com/nenny-baby-kiz-bebek-10-lu-zibin-takimi-yenidogan-ekru-570 Örnek olarak attım canım civilin uygulamasını indirip daha kolay sipariş verebilirsin
Teachermom06 Marria zamanını bilmiyorum maalesef vardı biraz ama çoğu ürün indirimli zaten hastane çıkışları bebek arabaları herşey var