Buse1907 Bltblt öyleymiş cnm okudum ama yine sitesine bi bakayım dedim o yüzden sordum bi sitesi var mı e bebek joker gibi yoksa trendyol gibi sitelerde marka olarak mı satılıyor
Buse1907 nisannis ürünü kullandın mı cnm şarj kısmı çalıyor mu. Bi de kumaş su geçirmez olanlardan mı?
nisannis Buse1907 şarj kısmı çalışıyor kablosu var power bank ı içine koyup denedim ama çok gerekli mi bilmiyorum ☺️ su geçirmiyor evet onu da denedim ☺️
Buse1907 Serpillina Hulya00 Hiç gerek yok cnm kimyasal oranları çok yüksek. Bebek deterjanını iyi seçersen gerek duymazsın bence. Instagram kullanıyorsan muhendisinoglu diye bir site var yıldızlar listesini ve profili incelemeni tavsiye ederim. Ben herşeyimi bu listeye göre alıcam.
ghost35 Kızlar valiz alıcam hast ıcın. Normal zamndada kullanmk ıcın tabi. Tekerlekli dsunuyorum ama uygunda bişi olsun ıstıyorum. Herhangu bı yerde ındrımde varmı yada onerılernz nedr? Adımı etıketlersenz cok ıyı olur fazla yorum gelıyo gozumden kacmasın
Buse1907 ghost35 hepsi burada da 75 ten başlıyor cnm kabin boylar. Bende ordan almayı düşünüyorum. Siteden daha önce alış veriş yaptım memnun kaldım. İnşallah bu seferde içimize siner.
Buse1907 nisannis gerekli degil tabi ama sonucta varmış gerektiğinde kullanılmalı. Su geçirmemesi güzelmiş ama bende bu modeli çok beğeniyorum instagramda 140 civarı uyguna almışsın. Benim beğendiğimin aparatı değişik şarj bölümü yok 😊
Mrveglsn Adminde haklı herkes öner istiyor indirm postu her kfadan bi ses çıkıyor öneri yada alışveriş postunda yazabilirsiniz 50 msjon hiçbir indirmle ilgili değil