Marria behrem bilmiyordum hiç araştırmamıştım da kulaktan kuşağa sadece prima dediler bende tamam demiştim şuan sasırdım ıslak mendil bende pamuğu kullanmayı düşünüyorum ilk üç ay. ama bez konusunda sasırdım gerçekten o zaman aratırmış biriisi olarak sleppy mi önerirsiniz
behrem Marria henüz kullanmadığım için önermem doğru olmaz ama içeriği temiz diye annem hediye olarak aldı, ben normalde dediğim gibi yıkanabilir bez taraftarıyım.
behrem Nenehatun hayır ben yapmadım ihtiyacım olmadığı için, zaten satışlar yeni başladı yanlış hatırlamıyorsam bugün mü dün mü muhendisinoglu hikayesinde de paylaşmıştı
behrem yyssmmnn birçok markanın var instagram'da #ybb diye aratırsanız karşınıza çıkar ben babyneo'nunkileri tercih ettim. yenidoğan'dan 2 yaşa kadar tüm bebekler için uyumlu, bedeni ayarlanabilir
Ewa https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/acura-ac-9270-temassiz-kizilotesi-digital-uzaktan-ates-olcer-397579267
yyssmmnn Kızlar engilis homede bebek battanıyelerı kundakları vss%70ındırımlı ben battanıye örgülü ve tulum aldım 38Tl
candanpdr yyssmmnn ben de örgülü battaniyeden alayım dşyorum, yarın bi bakıcam dokusuna. Sen memnun kaldın mı, yani dokusu yumuşak ve kaliteli mi?
Askbocuum Kızlar Bebişlere magnet ve isimlik yaptırmak isteyenler varsa Doğum Mevlüt vs için intstagramda bi sayfa buldum ben yaptırdım tavsiye ederim fiyatlar uygun 1.50 magnetlerin çoğu ve çok özenli geldi isimlik 6 harfe kadar 45 tl yapıyo linkini bırakıyorum buraya https://instagram.com/bidunya_hediye_dunyasi?utm_source=ig_profile_share&igshid=35mtg2vy1azn
behrem e-bebek istanbul arnavutköy'deki avlu34 avm'de mağaza açmış, açılışa özel her 150 liralık alışverişe 50 liralık hediye çeki veriyorlar. yakında olan ve ihtiyacı olan varsa kaçırmasın derim. 16 aralık'a kadar devam edecek.
Derin_34 Kızlar instagramda annebebekevi sayfasından alışveril yapan var mı acaba.isimli hastsane çıkışları indirime girmiş 115 tl.
aysess Derin_34 ben iki paketine o kadar verdim nerdeyse canım uyguna geldi epey, sleppy pakette sayı azaltms bu eski paketleri stoklarda eritiyorlar sanırım , bazı marketlerde var