Nefesimm Es5ra tedi de ya 13 ya 17tl emzirme atletide 21tl guzeldi kumaslari yakinda varsa bir ugrayin derim
Goncagp Es5ra youbebek diye bi sayfa var instagramdan ben ordan aldım 10-15 liraydı sütyen ve atlet bi bak istersen :)
Es5ra Nefesimm teşekkürler oraya da bi bakim bakalm bedenini nasl anlıcaz🤷♀️normalde kullandğmz südyen bedeniyle aynı mı oluyor
Nefesimm Es5ra 1 beden buyuk alin diyorlar hep sisme yapar gogusler diye siz yine tecrubelilere sorun 😊
Puko Bilge35 Çocuklar doğana kadar diploma versinler biz annelere. 😁 Resmen uzman olduk birçok konuda. Çoooookkkkk teşekkür ederim bu detaylı açıklama için. Araba konusuna henüz hakim değilim, güzel bir fikir oldu bizim için. Sevgiler...
Bilge35 Puko rica ederim aynen öyle canım çok haklısın . Araştır araştır bilgine bilgi kat derken çok bilmiş anneler oluyoruz 😃😃😃😃 sağlıkla gelsin yavrular da aslında bir çoğu zamanla oluyor 💕
pamuk_anne Şokta biberon temizleyicisi vardı 3 buçuk lira olması lazım anneme dedim bana al diye. Az önce gördüm ben valla küçük bişey bekliyordum bu bildiğin tuvalet fırçası gibi kocaman çıktı arkadaşlar. Yine iş görür heralde böyle mi oluyordu bunlar ya :D
Hellobaby Cynthiasel ben aldım valla 145 den son 5 tane kaldi yazıyordu. Takip etmek lazim illa ki tekrar indirim yaparlar