Esilaminel Ebrugb haber verenlerden Allah razi olsun... Harika bir kampanya şimdi ordan geldim inanilmaz işime yaradi... Kalabalik ve her yer talan olmasaydi daha da yararlanirdim acikcasi...
Ahsenveannesi Ali ekspreste ilk alisverise ozel 4 dolar kupon veriyor leguen bebek bakim cantasi siparisi verdim simdi 10 tlde satici indirimi vardi 66 tl odedim insallah yakin zamanda gelir
aysess Ahsenveannesi inşallah sıkıntz gelir canım bende 125 e aldım ama iade edicem. Linkini atabilirmisin acaba çok ürün var oyle
Marria Ahsenveannesi bende vermek istiyorum da kaliteli gelir mi diye merak ettim sen hangisinden verdin acaba
Kbr06 TkMrv kombinbebekden yaptırdım ben çok güzel olmuş bide kaliteli gibi geldi bana bu kadar beğeneceğimi düşünmemiştim
Ebrugb @Esilaminel rica ederim canım ben ilk gün gittim sakindi yarın son günü diye koşmuş demekki herkes 😊
Esilaminel Ebrugb birde hafta sonu bildiginiz talan olmuş... Ama bebek arabasini ve kamera gibi büyuk şeyleri aldim inanilmaz işime yaradi hafta icide kalanlar icin gidicem ve inanilmaz uyguna geldi tekarar tesekkur ederim⚘
Ahsenveannesi aysess Moda Mumya Analık Bez Torba Marka Büyük Kapasiteli Bebek Çantası seyahat sırt çantası Tasarımcı Hemşirelik Çanta için Bebek Bakımı! https://s.click.aliexpress.com/e/bMgPPiLq
Ahsenveannesi Marria Moda Mumya Analık Bez Torba Marka Büyük Kapasiteli Bebek Çantası seyahat sırt çantası Tasarımcı Hemşirelik Çanta için Bebek Bakımı! https://s.click.aliexpress.com/e/bMgPPiLq
behrem Yeniiannee normal deterjan gibi bütün deterjan haznesini doldurursanız evet bozarsınız, daha az koymanız gerekiyor sadece
canimincani aysess nerden almıştınız çantanızı ? Kusura bakmayın yazdıysanız da yukarıda konuşmalar baya karışık da göremedim n11 de almayı düşünüyorum da 😥
Ezelavci Tugbamete çok teşekkür ederim ben daha açmadım o kuponu duruyor alırken kullanayim diye ama hiç yoktan yine indirim olur zam geldiyse de
merve96_alya19 Kızlar aliexpress hakkında konuşmuşsunuz daha kimse aliexpress bilmezken ben hep alışveriş yapardım ve şuana kadar hiçbirinde sıkıntı yaşamadım 4-5 yıldır alırım şimdi de bebekle ilgili birçok ürünü aldım hatta 3 tanesi geldi bugün ve çok da kaliteliler önemli olan iyi satıcıları ve fiyatları bulabilmek
-zlhzynp- merve96_alya19 nelere dikkat etmeliyiz alışveriş yaparken peki nasıl anlayacağız güvenilir olduğunu
SemraSnmezTuru merve96_alya19 canım şu 4 dolar indirim kuponu nasıl kullanılıyor. Bende sipariş vereyim diyorum ama tedirgin oluyorum ya gelmezde diye 🤦🏼♀️
Ahsenveannesi merve96_alya19 neler aliyorsunuz bakimdim bakindim cocuk icin bir tane elbise aldim baska birsey aklima gelmedi😂
Nazli67 merve96_alya19 aynen bende hep alışveriş yapıyorum çoğu şeyi ordan aldım. Bebek kamerası burun aspiratörü ateş ölçer oyun halısı bebek çantası müslin bezler. Gayette uygun fiyatlı