KucukMik Nurde ihtiyacı olan alabilir. Ürün çok güzel, yumuşacık ve çok uyguna geliyor. Biz aldığımızda erkek için iki model vardı. Biri yaz içib daha uygun delikli kumaş, diğeri ise kış için daha uygun bir kumaştı. Alırken doğum zamanınızdaki mevsime göre değerlendirebilirsiniz.
_RainBow Yazan oldumu daha önce bakamadım ama CİVİLDE de indirimler var 22.yıla özel, piyasayla kıyaslama imkanım olmadı indirimleri belki işinize yarar
MercimekHabbesi FilizYamacGunduz bu siteden alışveriş yaptınız mı acaba ürünler gerçekten uygundu kalitelerini merak ettim
FilizYamacGunduz MercimekHabbesi yapmadım daha kuzenim almıştı malı gerçekten güzeldi bende dün bişiler sipariş verdim
ozzleemmmdal Yaaa kizlar instgramda pleksi_atasarim_dunyasi hulya 9ner akdag dan siparis verdim ama resim atmadilar unuttuklarni soylediler ,sayfda alisveris yapan varmi
Tugbamete ozzleemmmdal bende ordan sipariş verecektim sayfada 2 tl yazıyordu uygun dedim whatsaptan sipariş için yazdım tanesi 2.5 tl dediler kızdım bıraktım
ozzleemmmdal Tugbamete hepsi iki tl degil kapmanyada olanlar baskaydi cnm ondandr ,ama suan guven konusunda tereddutum var almasammi kargoyu acaba
Tugbamete Kızlar AliExpress ten lequeen çantalardan sipariş verdim 60 tl ye bugün geldi yeri çok kaliteli ve modeli çok güzel kullanışlı bişey ilgilenen olursa türkiyede 150 den başlıyo fiyatları bilginize 😊😊
Amyleec minigin_annesi prima için ayrı bir başlık açın öyleyse gerçekten çok uzadı bu konu defalarca aynı mesajlar döndü
Polo Amyleec bencede. Prima muhabetine takip etmeyi bıraktım. Konu açılsın orda konusulsun. Bi kere hadi iki kere hadi üç kere nasıl yapıldığını anlattılar hala devam bitmedi prima muhabeti.
Tuanamm Tugbamete hmm tesekkür ederim bende aliexpress den sipariş verdim ama 90 tl aldım acaba arasında ne farl vrki elime daha ulaşmadı
Rose21 Polo mesele prima değil bir arkadaşın yazdığı 2 kargo meselesiydi. O konuşuldu. Sizden öğrenecek değiliz ne konuşmamız gerektiğini çattık iyice.
Tugbamete minik23_ canım uygulamadan girdiğim için link bulamadım ama satıcının adı fairy mall belki yardımcı olur arama yaparken