Ffatma Haticeozturk ben de sepete ekledim de büyük mü olur diye endişeliyim. Çünkü o bedene olana kadar kış biter boşuna almış olmayalim
Haticeozturk Ffatma canim aldım ben 3.6 Ay yaziyo poşetinde ama tulumda 6 ay yaziyo beden tablosuna bakdim abana sanırım 6.9 ay arası yollamışlar değişime verdim
Zmraemr DefneRana park besik icin uyku setleri var ama ahsap besikler icin uyku seti almak daha mantıklı kenarlari zaten var ama bakmak isterseniz e bebekte mevcut ;) https://www.e-bebek.com/aybi-baby-cupcake-mini-uyku-seti-p-genaybkset6260pem
Ruyam34 Puko Casual cadillac air travel be casual cadillac trona travel iki ürün de ödül almıştır. Bende düşünüyorum bunlarsan birini almayı özelliklerine bakabilirsin biraz pahalı gelebilir belki ama bence çok şık ve çok konforlu olduğu bilinmekte .
Haticeozturk Seyma18 benimkide kesin.6.9.Ay grubuna giriyo.3.6 ay çünkü cm farklı beden tablosunda artık 0.3 aldım 3.6 gönderirler heralde bakalim
Aselsare Haticeozturk ya a 101 de bebek battaniyesi gelmiş ben gördüm ama pek kumaştan anlamam ama hoşuma gitti alicam onu dedim hani gordu mu gördüyse naylon mu
Hellobaby matisse amazondan 1 ve 2 beden primayi 145 tl ye aldım. Bence bu fiyat bile çok iyi. Teşekkürler bilgilendirmeniz icin
Zmraemr Ben bebek arabasini e ebebekten baby&plus mustang travel sistem aldim bugun geldi cok da guzel ve kullanışlı insallah kullanmak nasip olur 😊
Es5ra Mrvfth ben aldm fiyatına göre iyiydi.ama tüyleri bi yere serince orada kalıyor biraz.yıkayınca geçer mi bilmiyorum geçmezse nevresim takıp da kullanmayı düşünüyorm
rileyss AselinAnnesii dün jokerde market günü indirimi vardı mamalarda. salı günleri takip edin genelde indirim oluyor