Ezelavci RabiaGlck geldiğinde haber verir misin nasıl bende sipariş vermek istiyorum ama güvenemedim.
Didar44 https://www.birolicgiyim.com/BONE-CLUB-3927-HAMILELOHUSA-PIJAMA-TAKIMI,PR-3071.html kızlar pijama takimi 50 lira ben aldım sizde bakın isterseniz
Gorkem Kızlar internetten en uygun bebek bezi,şampuan vs nerden alabilirm? Netten alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi? Ve önden düğmeli pijama?
FatmaOrhan Kumral60 jarpierre outlet sayfasına bir göz atın çoook uyguna alırsınız defosunu bile hala bulamadığım kadife sabahlık pijama seti 150 tl ye aldım online da ise en uygun sabahlıklı penye pijama 150 🤷🏻♀️
RabiaGlck pelinimben yok henüz gelmedi kargo takipten bakıyorum da yakınımdaki şehire yetişmiş yakında gelir gelir gelmez yazıcam size
RabiaGlck pelinimben şimdi geldi aldığım ikisinin kumaşı penye diğeri biraz daha sert ama rahatsız edecek şekilde değil aksine güzel bi kumaşı var temiz ürünler bi eksiği yok ben memnun kaldım almak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum
HaticeSahin Benim ki gelmiş yanlız ben işte olduğum için annem aldı yeri güzel penye dedi. M almıştım büyük duruyor bayağı dedi. Yıkanınca da çekilir ama hem geniş rahat olur .
FatmaOrhan Kumral60 canm bak dünden beri jarpierre sayfası pijama paylaşıyor çok uygun fiyatlara kaçırmamıssındır inşallah
Ruyam34 Prima sayfasına üye olduğunuzda kampanya bölümünden size 8 adet deneme bez hediye ediliyor bilginiz olsun tabi 2,3 haftayı buluyor adrese gelmesi bu şekilde yakınlarınız da üye yapıp kampanya bölümünden hediye bezlerinizi sepete ekleyebilirsiniz 🤗🙏
Aliceindunyasi Meyrasu92 grupta söylendiğinde sipariş vermiştim nezamandıı hatırlamıyorum 2 paket değil tek paket gelmiş yalnız mesaj filan gelmedi