Drycgds cyakdemir ali express ten aldım ben lequeen marka kargo ücretsiz 90₺ idi bekliyorum türkiyeye gelmiş bir kaç güne ulaşır heralde yorumlarda cok güzel anlatmışlar bir tanıdığımda almıştı gayet güzeldi bi oraya bak istersen
Hulyaaaaa75 cyakdemir bizde 30+5 iz bizmde cantamiz yok kiyafetlerimiz tamam da bir turlu cantada karar veremiyorum 🙈
Mugert Limonannesi eşimin hesabından aldığımız için göremiyorum ama alttaki yorumlarda da benim gibi oradan alanlar varmış onlardan fikir edinebilirsiniz ☺️
Simayyy Bebegimcanimm instegram kullanmayanlar için cep numarası paylaşır mısınız, ürünler Harika görünüyor
Aslikannnn cyakdemir e bebekte 110 tlye var nar çantalarına benziyor, ben 250 tllik kuponu kullanıp daha da ucuza aldım. istersen bak hala aynı fiyatta sıcak tutması için yanda gözü de var cnm.
Mervus Kızlar sleppy de merhaba bebek seti 1 alana(50₺) 2. Kutu 1₺ haberiniz olsun. Biz zamanında baya pahalı aldığımızdan şimdi alamıycam bari faydam olsun dedim🤷🏻♀️
RabiaGlck Mervus ben almaya çalıstım da sepetinde 100 tl ve üzeri ürünler için geçerliymiş yani başka alışveriş yapmak gerekiyor☹️
Aliceindunyasi Mervus yaa bende 1paket aldım ama şimdi 2paket alsam çok olur mu ne kadar bez gidiyo bunları ne kadar süre kullanılır bu bedenler bilemedim 🤷♀️
Lalin06 Aliceindunyasi cok olmaz ilk zamanlar sık değiştireceksin ben 2 5 kg 1 paket aldım 3 6 kg 250 adetim var
Yeyy Aliceindunyasi 3 set olacak toplam 120yeni dogan 120 mini bez olck fazla olur mu bezler elimzde patlar mi diye alip almama arasinda kaldm canm islak mendili alt acmasi bisekilde kullanilir gider de
Aliceindunyasi Yeyy ben daha önce jokerden 1paket aldığım için 2paket merhaba 1paket ıslak mendil aldım inşallah kullanılır😃
Blackmelody Yeyy bez alerji yapiverirse elimizde kalır o yüzden fazlasını almayın bende 250 adet aldım toplamda