Tostosunannesi Mervettt aysess Hepsi bekledigimden de kaliteli cıktı. 2 ay oldu sanirsam alalı. Kurulumunu da tek basima yaptim öneririm
Yeyy Lylaalp mrb hala indirim var mi acaba bilginiz var mi bide tam olarak nereye dusuyo yakininda bilindik neresi var haritaya yazip gitcz de almaya
Lylaalp Yeyy geçerli son üç kutu kalmiştı adatıp hastanesine yakın anaokul yanında adresi -Yenişehir Mah. Millet Cad. Berkay Sk. No:2 Pendik
Merveklcars Yeyy Lylaalp Ben dün gittim 3 kutu vardı 2 tane aldım, devamı varmı bilmiyorum hala devam ediyor indirim
Zeliha61 AyazAdamom taş baskısı değil canım ip ile işlenen türden sayfadan bakın bence bide evet altına zıbın giycek zaten ☺️☺️
Burcuuuuu Kızlar Watson da bübchen bebek sampuanı 40 tl ikincisi 1 tl sizce fiyatı iyi mi ml ine bakmadım
Blackmelody Polo n11 den pamuk yatağı 100₺ ye aldım kargo bekliyorum. Eskişehir'de bir mağazada gördüm yumusacikti ve 160₺ di
fatmanurkantar Yaminnaz ben Pazar günü Adana Öğretmenler Bulvarı şubesinde kullandım 269tl tuttu kasa görevlisi önce 150 TL’yi düştü ardından 100 tlyi bende 19 tl ödedim çıktım üzerinde olması herhangi bir sorun olmaz sadece bir alışverişte bir kupon oluyor