mehtap_28 Kelebek1 ben bugün aldım hemen indirim kuponunun kodu geldi pazartesi kullanacağım mağazada inşallah
Mltmstf Linasmommy Girdim ve alışverişimi yaptım şükür ki . Minoris organik bebek deterjanı aldım 200 tl lik 🙈
Edizefeninannesi Krkckbraygt canım inanılmaz güzel kokuyor dalan roxy ve içeriği tam bebeklere göre güvenle kullanabilirsin 👍
Mltmstf Linasmommy Biraz bekletiyor uygulamasını yükleyin derim eğer yüklü değilse webde zor giriyor ama uygulamada daha hızlı giriş yapıyor.
Minanin_Annesi AysenurBs Travel istemediğim için yani ayrı ayrı bunu tercih ettim kullanımı çok rahat katlanması falan siz de memnun kalırsınız inşallah 😋
niayk N11 indiriminden yararlanabilen oldu mu acaba? Benim almak istediğim hiçbir şeyin fiyatı değişmemişti 🤦♀️ Ayrıca minoris camasir deterjanı kendi sitesinde 40 liraya düştü 📣📣📣
Partk Benm kuponum vardı 64 e aldö reflü yatagını bebekonfor beşik aldım 617 den 492 ye düştü kupon ve indirimle
Blackmelody Dilansncr hemen 40 ı çıkınca düşünüyorum çünkü uzatırsak millet mevlüt yapmıyor diye yine çıkıp çıkıp gelirse 🙈
Hilallalal N11 de bübchen ürünlerinde indirim var birkaç mağazayla karşılaştırdım. Bir de düşünen olursa Philips aventin göğüs Kalkanı 65 e düşmüş genelde her yerde 80 tl
Elcgulcan Hilallalal ben ebebek magazasndan almstm cantasıyla beraber ındırımdeydi samıuan ve duj jeli 300 tl 400 ml