buseseylan Elcgulcan benim bir arkadaşım Garmastan Pomad kullanıyor, çok memnun olduğunu söylemişti. Ben ondan alacağım.
SaRaa Zeynep_yat elele allroad markaya bak çok hafif portbebeyle katlayabiliyor çok konforlu sürüşü çok kolay hantal değil kesinlikle
AysenurBs Minanin_Annesi bende litetrax 4 aldım daha kullanmadım, memnun olan görünce çok seviniyorum
Lalin06 Kuslokumu lireak ben 3 kutu aldım çatlağın hiç yok 31 haftaligim ilk dogumumdada kullandım olmadi
Elcgulcan Lalin06 kullanımınız nasldı kac defa acaba ben 31 hafdaym yag falanda karısık kullanıyrm bide bacaklara falanda gerek varmı
mehtap_28 glam aynı gün kod geliyor mu peki mesela ben bugün dışarı çıkacağım 8 aylık hamileyim her zaman dışarı çıkamıyorum malum
Minanin_Annesi AysenurBs Travel istemediğim için yani ayrı ayrı bunu tercih ettim kullanımı çok rahat katlanması falan siz de memnun kalırsınız inşallah 😋
TugbaDerin mehtap_28 kod 10 dakika içinde geldi bilginiz olsun indirimli Bebek telsizinde kullandım bence herkes yapmalı çok iyiymiş