ozgesel1seyler Sakaryali54 glsmkll Yazmissiniz kusura bakmayin henuz goruyorum. Ben su an Yalova’dayim ailemin yaninda. Bu pijama takimlarini Yalova’da gordum. Normalde Izmir’de yasiyorum. Hic alici gozuyle bakmamistim ama yazin 5tl’ye tshirt olan ozkanlar pazarinda da olabilir. Acikcasi gider gitmez bakacagim. Mutlaka bilgilendiririm.
burcuakbasss BetlYldrmErdem sanırım tam karsisina dusmuyor yanlis yonlendirmiyim ama kesinlikle karsi yolunda yakinlarinda
Patito__ Tugbamete e bebekde nevresim takımı 69.90 bakin isterseniz https://www.e-bebek.com/apolena-pamuklu-bebek-nevresim-takimi-3lu-set-p-genapounev001-0032/
Es5ra Mrvfth ben aldm fiyatına göre iyiydi.ama tüyleri bi yere serince orada kalıyor biraz.yıkayınca geçer mi bilmiyorum geçmezse nevresim takıp da kullanmayı düşünüyorm
DilekArvs Muhammedamine reflü yatağını kiraz çekirdekli aldım Tavsiye ederim bebekte gaz sancısına birebir ☺️
Mel-sin YoremBal Bende gördüm English Home'dakini. Ama içeriği yazmıyor sadece %100pamuk yazıyor. Yastık var mı acaba içinde bilginiz var mı?
Hdamla Haticeozturk desenlerini beğenmedim ama fiyat olarak çok iyi galiba alacağım bende :) kalın mı?
Seyma18 Haticeozturk bende 3-6 ay su yeşili aldim geldi çok beğendim 😊 Tek onu giydirmeyecegz ki büyük olması iyi 😊
Cynthiasel İndirim bilgisi değil ama tavsiye olarak: ebebek, babymall, toker bebe bunların hepsi internet sitesi ile mağaza arasında fiyat farklılıkları olabiliyor. Şöyleki etiketler aynı gibi görünse de mağazada kasada ekstra indirim gelebiliyor. Biz mamas papas ocarroyu sitesinde Görünenden 1000tl ucuza ve üstelik ana kucağı hediyesiyle almıştık ebebekten. Yine tokerden ana kucağı sormuştuk etiketi 1200dü 700e düşecek dediler. Babymallde internet sitesindeki fiyatlarla mağaza aynıydı ama mağazada tekstilde her 50tlye 20 tl hediye çeki veriyor, vb.. Diğer tavsiyem de: kırılacak, ezilecek, patlayacak şeyleri kesinlikle ebebek internet sitesinden almayın, çok özensiz gönderiyorlar. Babyjem küvet setimiz kırık geldi, kusurlu olduğu için mağazandan değişemeyiz dediler, değişim için de sadece ups ile gönderebiliyorsunuz o da çok az yerde şubeye sahip, baya uğraştırdı beni, bakalım umarım yeni gönderdikleri sağlam gelir. 40 tl birden artınca iade değil değişim talep ettim.onun dışında 2 ürünün de paketleri hasarlı geldi ama kendilerine bişey olmamıştı neyseki. imkanınız varsa mağazadan almanızı tavsiye ederim, mağazası iyi ama internet alışverişinden memnun kalmadım. Onun dışında gittigidiyor, hepsiburadadan da çok alışveriş yaptım, çok sorun yaşamadım ama biraz şans işi. Mesela pembe söylediğim set, mavi geldi birinde. Nasılsa uğraşmazlar diyip elinde fazla olanı kalanı gönderiyor kimisi, ben uğraşıyorum, dürüstlüğü önemsediğim için ama yorucu tabi.
behrem Cynthiasel konuyla alakasız ama bir gün lazım olursa diye söyleyeyim. ups kargoyu iade durumlarında eve de çağırabiliyorsunuz ücretsiz olarak diye biliyorum
behrem Patito__ bunun lacivert olanı ise 39.90 lira. burada biri yazmıştı, hemen aldım mağazadan. renk olarak siyah gibi gözüküyor aslında ama akşam baktığım için belki gerçekten de laciverttir, emin olamadım 😁
Haticeozturk Esennur hacisakir baby mee nin falan.sabun.tozlari var ben.dalan.marka.aldim sabun tozu.yumusatici ilk 6 ay yada 1 yaşına kadar düşünmüyorum kullanmayı kullanırsanız.bitkisel alırım Ebebekden leke çıkarıcı aldım.birde ebebegin ürünü
Haticeozturk Seyma18 ay ne bilem.kac cm.dogarki hani 50 cm falan doğsa.13 cm.uzunluk kaliyo oda büyüdükçe yaza kadar olur die dusunuyorum
Haticeozturk Aselsare dediginiz şey nedir naylonlu olan ve nerde satiliyo3 çok konuşma geçmiş kacirmisim
Aselsare Haticeozturk ya a 101 de bebek battaniyesi gelmiş ben gördüm ama pek kumaştan anlamam ama hoşuma gitti alicam onu dedim hani gordu mu gördüyse naylon mu
Haticeozturk Nadiye benim instagram yok hangi bebek bezini.oneriyolar.slepy düşünüyodum naylon karışımı var dediler ebebek baby mee aldım.denemelik paket
Meryem34 Haticeozturk benimde yok ama bu alttıgım linke tıklayın girişsiz gözüküyor 🙂 https://www.instagram.com/muhendisinoglu/?hl=en
CansuOztomurcuk Haticeozturk Sleppy’nin içinde de losyon alkol yokmuş. Güvenle kullanabilirmişiz. Önerilenler arasında var yani. Tabi herkesin farklı şikayetleri de oluyormuş. Her bebek bezi için geçerli bu. Kalın olması, sızdırması gibi.. Deneyip görelim.
Haticeozturk Meryem34 iyi bari sadece ebebek tederja lari önermemiş ama bezlerin.hepsinde olumsuz yorum.var hangisi ı kullanıcaz yaa moral.sifir.oldu
Seyma18 Haticeozturk çok çabuk büyüyorlar cidden boyutu o kadar büyük durmuyor zaten arkadaşımın bebeği 4aylik o bile 6-9 oldu küçük gelecek diye düşünüyor