glam Eminee29 rica ederim. Aceleniz yoksa 11 kasım ya da kasımın sonunda black friday indirimine girer %20. Ya da ocak başı %50ye varan
pelinimben Gnsll ben de 5li takım aldım yeni doğan ama havlularını hiç bilmiyorum bir sorayım dedim. takım çok güzel dediğin gibi yumuşacık bornoz seti de güzeldir herhalde:)
CansuOztomurcuk Hdamla Genelde gün içinde verdiğiniz kargolar aynı gün kargolanıyor. Haftasonuna, resmi tatillere denk gelmiyorsa. UPS ile gönderiyorlar. Çok defa alışveriş yaptım. Uzun süre beklemedim hiç, zamanında geldi hep ürünlerim.
Fbd Hdamla ay ben yaptım PTT kargo ile çalışıyorlar ben siparişi verdim 29 Ekim Cumartesi Pazar 3 gün attı zaten 2 günde öyle 5 gün sürdü birde PTT kargo evde Yok diye ( kayınvalidem evde hep ayağında sorun var çıkması imkansız ) kağıt bırakıp gitmişler valla 8 günü buldu toplamd a benim de PTT ye gidip almamla beraber 😊
Ffatma Hamiss5 ben Metrogarden avm e bebek mağazasında kraft calipso elite park yatağı 650ye gördüm. Ölçüleri 70 120 zaten bu park yatağn
Hdamla buketakblt teşekkür ederim Alanyadayım bende mağazadan alışveriş yapıyorum normalde ama uyku arkadaşı fil sadece sitesinde satıldığından dün sipariş verdim de ☺️
Hdamla CansuOztomurcuk akşam vermiştim sabah kargoya verildiğine dair mesaj geldi de daha önce hiç ups ile alışveriş yapmadığımdan sormak istedim teşekkür ederim 😇
Duygu07 https://www.haysshop.com/u/hays-mom-kadin-dokuma-sabahlikli-penye-gecelik-takimi https://www.haysshop.com/u/hays-irene-kadin-2li-dokuma-pijama-takim Ben bu pijama ve geceliği aldım dün. bir günde geldi ve çok kaliteli gerçekten. İlk alışverişe %15 indirim var ayrıca. Sitenin indirim bölümüne bakabilirsiniz. Tavsiye ederim.
Sulemrahkuzey pelinimben canım ilk oğluma 4 senedir kullanıyorum çok sağlam dayanıklı suyu iyi çekiyor şimdiki bebeğime de yine bebitof aldım gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
GulUmut Usakli64 degil 😑 uyguna baska seyler bula bilirsniz, ben ebebekten 10lu hastane cikisini 70 tl ye almistim ve de cok kaliteli
Usakli64 GulUmut azizbebenin 10 lu setini de almayi düşünüyorum 65 tl e bebekte. Disney 10 lu set 100 tl ye aldim. Idilbaby kumasi cok güzel bi tane olsun dediler o yuzden aldim