Aminem Fdmaydnr pijamade sayfasindan instagramdan. Bahcelievlerde dukkani var. Ben gidip aldım. Guvenle alisveris yapabilirsiniz
RabiaGlck Hamiss5 aynen bi daha indirime girmiş bizim hediye çekimiz vardı zaten neyseki 740 a gelmişti. Grisi kalmamıssa kırmızısı da cok hoş bence
Dildil Melis bebe indirimi kim söylediyse teşekkür ederim:) cuma vermiştim sipariş bugün geldi çok beğendim.
Hellobaby Kızlar trendyolda siyah inci markasında lohusa ve hamile pijamaları ve gecelikleri var fiyatlar uygun 45_50 tl. bilginiz olsun.
Dhvfth behrem https://www.instagram.com/p/Bpxh-A2A4yj/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1cse4rb36j1oa hosuna giden olursa diye🙈😍
Aminem Suzitosuzi Yani çok kalın degil. Ama penye kumaşda degil. Kumaşi cok guzel. Bende ocakda dogum yaicam evde rahatlikla giyebilirim. Cok kalin sevmiyirum. Ben uzerine birde hirka aldim.
AysenurBs Kızlar bugün lcw de bir sürü önden düğmeli pijama vardı, fiyatlar da gayet uygun, renkler modeller çok hoş. Bakın bence.
Can-tan Zeliha61 evet uygun kanımca bende küveti geçen haftalarda A101 den alıp , küvet filesinide netten aldım uygundu