Tugce60 Fbd önemli olan senin beğenmen ama sanki yeni doğum yapmış ponçik bir anne için saten ve bu renk fazla iddialı olabilir
Mrveglsn hry Merhaba! Melis bebeden alışveriş yaptım ürünler gelmeyen oldumu bilginz varmı 4 gndr gelmedi
TugceSenelKavak Mrveglsn merhaba benim ürünlerim dün kargoya verilmiş. Bugün yarın gelir herhalde bekliyorum.
bktyldz Mrveglsn Merhaba, benim de gelmedi. Dün sordum, çok yoğun olduğunu bugün için kargoya verileceğini yazdı. Akşam üzeri tekrar sorgulayacağım. Sitedeki whatzapp numarasından sorgulayabilirsiniz, hemen geri dönüş yapıyor.
asminko345 Mrveglsn Bende dün görüştüm bayanla 200 sipariş varmış sıraya göre kargoluyorum dedi benimkinide bugün yarın verecekmiş kargoya
Melekkk26 Mrveglsn benim bugün geldi kargom içiniz rahat etsin çok kaliteli ürünler 🤗 gelir bugün yarın merak etmeyin 😊
Mrveglsn TugceSenelKavak ya benm sistemde hata olmuş onaylamamış 6 ürün sipariş etmiştim çoktaa beğenerek hepsi iptal olmuş çok üzgünm kısmet olmadı
aysess Fbd Canım ben evlenirken almıştım çok isteyip de ama hiç rahat olmuyor bunlar, pamuklu kullanışlı birşey bak derim
Smye Sulemrahkuzey babyjami inçe bitane var xl olan 101 e uyuyor hemen ser kuruşun yada at yıkandın 😂
Esra8861 https://m.n11.com/tommybaby-winter-ortopedik-tasima-oto-koltugu-puset-ana-kucagi-P130810035?Renk=SİYAH-MAVİ&gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQiAlIXfBRCpARIsAKvManzOzO4B2oefTglCDuWLs6XHUAc4_uwZpE2hdY1GATeFXRy4t3HeL2waApobEALw_wcB. Sevgili arkadaşlar bu puset in fiyatı cok ıyı geliyor bana 📢📢📢