Bbebek Marttemmuz ben babykonfordan aldım çok şeker.Güzel de geldi bi sıkıntı yaşamadım.Cibinlik, yatak, yorgan yastık, yan koruma da dahil.Ancak yatak yorgan ve yastığı uyduruk.Linki: https://www.bebekonfor.com/krem-fransiz-dantelli-uyku-seti-ile-dogal-ahsap-sepet-besik?sort=p.price&order=ASC
Marttemmuz Bbebek uygun fiyatlı olunca öyle olablir ama bebek cooook masraflı olunca hersyn uygunana bakmak lazım odasıdır halısıdr perdesidr hersy cok pahalı oyüzden yastk yorgan cok önemli değil 😀 cok şıkmış canım gülegüle kullan bende düşüneblirim
AysenurBs Bbebek Marttemmuz yatak yastık yorgan önemsiz olur mu, ortapedik açıdan ,bebeğin gelişimi açısından çok önemli, günde 15 saat yatacak bebek. Halısı ucuz olur ama yatağı yastığı olmaz .
Kumral60 dozdemir o bendim sanirim bende aldim gayet guzel icinde de yuvarlak toplar var kolay kurumasi icin😊
Kumral60 Esra8861 canim cok bir fark yok onlarda plastik kalitesi degisir ama onemli degil uyguna buldugunu alabilirsin cok pahaliya gerek yok.
F1903 deletedmom321 ay o sayfaya cok baktm ama bi turlu guvenemedim benide etiketleyerek yazarmisniz geldiginde nasl oldgunu 🤗😍
Bbebek AysenurBs onu kullanmayacağım zaten, ayrı aldım ben.Hanımefendiye sipariş verirse süpriz olmasın diye yazdım.Halı da önemli bence, biliyorsunuz astımı olan çocuklar var alerjisi olabilir.
Marttemmuz AysenurBs tatlım beni yanlış anladın ben zaten bebeğime yatak yastık aldım o açıda dedim ben aldıgımı kullanacam reflü yatağına kadar aldm benim amacm uygun sepet beşik bulmak içindekiler pek önemli değil 😉tabikide her anne gibi bende bebeğimin ennn sağlıklı sekilde büyütmekten yanayım hayırlısıyla inşallah
Esra8861 https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/patiko-pr-200-prome-2-ckmc-besik-60-120-anne-yani-376129316?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQiA8f_eBRDcARIsAEKwRGfpnuCsgmuVHnk95og0B1LylMBmWzGfVMC-r2Sav4l9T54rZASiWXoaAuuhEALw_wcB. Arkadaşlar sizce nasıl fiyatı
BurcuY Esra8861 güzel duruyor fiyatı baya uygun kuzum ama o önü açılıo mu bu tam anne yanı beşik gbi deil sanki 🙄
Kaderyunus Esra8861 Canım uygunmuş ama parmaklıkları çok geniş görünüyor kafasını falan sıkıştırabilir mi acaba diye düşündüm
Esra8861 BurcuY inan çok merak ettim kullanan varmı nasıl. Fiyatı çok çok iyi ☺️☺️ yani alsam ne gibi kötü tarafı cıkarki 🤨🤨🤨
BurcuY Esra8861 bide normalde baktıklarımdan da büyük ☺️ Beğendim de ama tahtasından emin olamadım sağlam mıdır güzel midir diye 🙄
Diyetisyen Esra8861 ben sipariş verdim ama başka siteden fiyatı da gayet uygun fakat henüz elime ulaşmadı bu ayın ortası gibi gelir sanırım o zaman yazarım nasıl olduğunu
AysenurBs Bbebek evet bende ayrı ayrı aldım hepsini, halılar da seçenek çok, kalitelisi de uyguna bulunabiliyor artık, ondan dedim.