deletedmom321 Esse acaba bu mu avantajlı olur yoksa hoşgeldin bebek seti var onu mu almak mantıklı sizce? Onu 70 tl ye buldum içeriği işe yarayan şeyler mi bilginiz var mı
Esse deletedmom321 canım ben araştırdım da hosgeldin bebek setlerinde normal klasik bebek şampuanı oluyormuş yenidoğan için hassas bebek şampuanı olmuyormuş ben sadece şampuan aldım bir de aynı markanın sabununu uygun bulursam alacağım.
deletedmom321 Esse o zaman ben de öyle yapayım o zaman. Hoşgeldin bebek falan olunca yenidoğan içindir diye düşünüyor insan :)
Tubabora Tubacam canım ben biraz yenidoğan birde 03 aylık aldım 2 3 yal dağa büyükler de. Var daha önce aldım memnun kaldım canım
glam AyazAdamom çevreye göre değişebiliyor tabi haklısınız☺️ Ben de etrafımda hep topuklu ayakkabı ve şık elbiseler gördüğüm için şaşırdım☺️
glam Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama joker’de %30 indirim var bebek telsizlerinde. Bu gece son sanırım almak isteyen varsa
glam Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama joker’de %30 indirim var bebek telsizlerinde. Bu gece son sanırım almak isteyen varsa
Mltmstf Esse Yalnız mühendisinoglundan edindiğim bilgi kadarıyla -bebekler için hassas olanını- önermiş. Bende epeydir takip ediyorum sizin gönderdiğiniz -kinder- -baby- olanın içeriği çok temiz zararsız. https://www.instagram.com/p/BndKzM3H-h8/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1pxdvj23s3zm Bu gönderisinde altta açıklama yapmış hatta görsele takılmayın hassas olan için geçerli bu inceleme demiş bende sizinle paylaşmak istedim.
Esse Mltmstf canım bu markanın çok çeşidi var hassas olan bu DİE bunu aldım ama doğru almış mıyım yani?
dozdemir Aylns ben iki tane önlü aldım biri geyikli biri astronot li olandan kalın güzel kumaşı da yumuşacık hastane çıkışlarında en iyi aziz bebe dedi arkadaşlarım hep geyikliyi 85 diğerini 65 e aldim
Mltmstf Esse Evet çok çeşidi olunca insan şaşırıyor anladığım kadarıyla yanlış olanı almışsın canım :( baby yazanı almak gerekiyor istersen google da arat sende -bübchen hassas bebek şampuanı diye 💜 https://www.google.com.tr/search?q=b%C3%BCbchen+hassas+bebek+%C5%9Fampuan%C4%B1&rlz=1CDGOYI_enTR784TR784&oq=b%C3%BCnchen+has&aqs=chrome.1.69i57j0l2.5349j0j9&hl=tr&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Esse Mltmstf canım içeriğini e bebekte kıyaslamıştım tek farkı fiyatları dedi satıcı ben de araştırdım muhendisbabaya dm den sordum gönül rahatlığıyla kullanabilirsin avantajlı bi paket dedi.