BeyzaXx Kızlar hepsi burada dan mustela şampuan vücut losyonu pişik kremi ve masaj yağı setini 185 tl ye aldım. Çantası ile beraber geliyor. Ayrı ayrı almaya kalkınca daha pahalıya geliyor. Sizlerle paylaşmak istedim.
AyazAdamom BeyzaXx kargo ücreti varmıydı canım bende n11de 187ye gördük ücretsiz kargo yazıyor ama güvenemiyorum işte bozuk ürün müdür tarihi mi geçmiştir diye
BeyzaXx AyazAdamom kullanıcı yorumlarına güvendim bende biraz yanında hediyede gönderiyorlarmış sanırım onu bilmiyorum kullanıcılar hep yazmış bakalım nasıl gelecek 🤗 Kargo da içinde
Neslisahhh AyazAdamom Ben de hepsiburadadan set şeklinde aldım canım. Ertesi gün elimdeydi ürün. Bozulma vesayir olmuyor. Zaten bu ürünlerin son kullanım tarihleri kapakları açıldıktan sonra başlıyor. Kapakları filan da sağlam geliyor.
AyazAdamom BeyzaXx bende şimdi n11den verdim mağaza yorumlarına güvenerek hadi hayırlısı olsun bakalım 😊
defnekrmn https://instagram.com/mirayca_tasarimlar?utm_source=ig_profile_share&igshid=16cc5jzdufn5d Pleksi ve Ahşap Magnet Doğum hediyelikler İsimli Tulumlar Bebek Mevlüdü Lohusa Seti Hastane kapı süsü Çok güzel yapıyor ve güvenilir site tavsiye ederim kesinlikle !!
Edizefeninannesi Aylns her bebek bir olmaya biliyor tabi ama içeriği tamamen masum olan sleppy öneririm canım
Aylns Edizefeninannesi ıslak mendil olarak uni baby düşünmüştüm şimdi kararsız kaldım ne zaman alınmalı?
Edizefeninannesi Aylns canım istersen instagramda mühendioğlu diye bi sayfa var oradaki adam tüm markaların içeriğini araştırıp herşeyi olduğu gibi söylüyor onuda oku ona göre karar verirsin zaten
Aminem AyazAdamom bugun üzerinede yumusacık bir hırka aldım. Yani ben mevlutte lohusa takimini giymeyi tercih etmem. Beyaz bir elbise giyerim. O yuzden benim icin rahatlik bakimindan onu tercih ettim. Cok suslulerle rahat edebilcegimi sanmiyorum:/ bikac gunluk degilde kalıcı olsun dedim :)
AyazAdamom Aminem doğumun ne zaman cnm ? Bende ilk başta beya elbise giyerim diye düşünüyordum ama dogumun şubatta o yüzdem mevlütte lohusa takımı giymeyi düşünüyorum
Aminem Aylns canım uyguna bulursan al. Bende 31 haftalık hamileyim. Civilde merhaba setine denk geldim 30 tl idi.2kutu aldim. Sleepy kendi sitesinde merhaba seti gecenlerde 50 tl idi. Bence gene uygun icinde yenidogan ve bir buyugu olan iki paket bez. 4lu islak mendil. 10lu alt acma var. Tek paket bezi en uygun 24de bulabiliyorsunuz. Ki islak mendilleri yenidoganin pahali hepsi
Aminem Aylns ve sleepy de katki zararli hicbirsey yok. Saf su. Icerigi incelenmiş. Kokusuda gayet guzel
Fbd https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Takim/3051402/552960?cm_vc=lcwaikiki.com%3Apr_home%3Avue5 60 tl pijama takımı bakmak isterseniz
Kubracls Mihrihfsa ben albebeğe gidip aldım direk ürünleri gayet güzel ve kaliteli tavsiye ediyorum bebek arabamızı aldık ilgili çalışanlar kraft oslo aldık bu arada emsallerine göre 400 lira kadar daha uygun geldi bize
Kubracls AyazAdamom benimde doğumum şubatta hemen mevlütü yapmıcam hem bebeğe alışma süreci hem lohusalık zor olur diye düşünüyorum
Blackmelody Kubracls millet bu mevlüt yapmıyor diye parça parça gelir ben de bu sebeple tek seferde gelsinler diye yapmayı düşünüyorum😂 Mevlutte de ya sade gupurlu elbise ya da sabahlikli lohusa pijama giyiliyor
Blackmelody Aylns uni baby yeni doğan ıslak mendil+ premium care bebek bezi ile başladım. Ama çok pahalı biraz büyüsün baby me yenidoğan ıslak mendil + migrosun minies bezine geçeceğim bakalım nasip 😊