Arzuu34 SemraSnmezTuru GamzeSever prima paketin üstünde 4 adet yazıyor. Öyle büyük birşey beklemeyin derim.
SuzanC SemraSnmezTuru biraz geç oluyor ama yine de evet geliyor, bugün bana mayo bez geldi. Adres teyidi için telefon ile arıyorlar zaten .
Maviss CCloud gittim ama beğenmedim çok pahalı ürünler belki iç zibinlar ilk 0-3 aylıklar ucuz ama şimdi hepsine zaman geldi
AysenurBs Yataşta pamuklu bebek yorganı 90 ₺ ben aldım yıkadım, gayet güzel. İhtiyacı olan varsa baksın ☺️
Lalin06 Polo mrb melis beveren nasıl.alis veriş yaptınız ben instagramdan girdim yapamadim googleden www. Melis bebe yazıp.girdim yapamadim
Mrveglsn hry Merhaba! Melis bebeden alışveriş yaptım ürünler gelmeyen oldumu bilginz varmı 4 gndr gelmedi
Minanin_Annesi Lalin06 Artık üye olmaniza gerek yok melis bebe satış yapmacakmış sitede kalan ürünler dışındaki
deletedmom321 dozdemir ben kendime pamuklu yorgan kullanıyorum hazır. Ve yıkanıyorlar sıkıntı olmuyor :)
AysenurBs dozdemir bende toplar mı diye tereddüt ettim ama makinaya koyduğum gibi çıktı. Hiç bozulma olmadı. Kısa programda yıkadım.
Haticeozturk dozdemir bana özelleşen alırken yıla ama.sıktıma.dediler yıkadım üzerindende biraz böle diddim bisi olmadi
MSemihA Aylns ben Beneto markasını araştırdım güzel gözüküyor ama çok kaliteli değil diyorlar kullanmadım ama tercih senin cnm
deletedmom321 aysess bitti belki de ben az önce verdim çünkü. Ama zaten 4er tane :) deneme boy olduğu için aldım deneme amaçlı gelir mi bilemiyorum. Çünkü primaya karşı birazcık önyargılıyım