Polo Kumral60 sipariş numarandan mı mesaj atıp sordun ? Ben öğlen 12.30-13 arası aldım. Acaba ne zaman gelir
Kumral60 Polo watsapptan yazdim canim hemen cevap verdiler sen benden ondesin sli gibi kargoya verilir seninki.
Dugus1996 N 11 den tarak fırça aldım kargo ücreti yok 11 tl çok uygun isterseniz ihtiyacı olan varsa bakabilir 🤗
Fbd ozgesel1seyler ay hakkını helal et ya 🤭🤭 ben denizlşdeyim bende araştırdım burda da mağazaları Yok netten baktım nette de Yok 🤦🏼♀️ 299 a düşmez de daha ben en iyisi bir yakınımı göndereyim almaya 😊 çok teşekür ederim çok sağol
ozgesel1seyler Fbd ne demek evime cok yakin hem benim icinde yuruyus oluyor. Galiba urun ayirabiliyorlardi hala 2 tane de vardi bugun
Polo Linasmommy bebek tarak yaz arama kısmına Sıralamadan ucuzdan pahalıya gel Tarak fırçamset 11 tl kargo bedava. Kargo parası zaten en az 5 tl oluo😀 😊nie böyle bişe yAptılarsa /:)
behrem gratis'te 2-6 kasım arasında himalaya marka bebek yağı 10₺ ve içeriği de çok temiz almayı düşünenler kaçırmasın derim
CansuOztomurcuk behrem Teşekkürler bilgi için ☺️ Bugün Gratis’e gittim sırf Himalaya Bebek Yağını almak için. İçeriğinde zararlı hiçbir şey yok doğal bi bebek yağı. Hem de 9.90 ₺ 😍