Mrvdmt Aslhan-kya ayy süper seyler geliyormus canim cok saol haber verdigin icin bunlar hangi gün gelecek şimdi tam olarak tarih
deletedmom321 Arzuu34 outlet geçen sezon ürünğ demek canım kötü birşey değil :) gördüğünün aynısı gelir yani merak etme
Baharkoseeee dozdemir canım ben de ebebekten takım olarak almıştım boncuk boncuk olandan aldım diğerinin iyi olmadığını söylediler biraz daha kalın boncuk boncuk olan bana o daha iyi geldi diğeri çok ince
asminko345 Kızlar azıcık bizede bişiler kalsaydı valla ya melisbebede ne var ne Yok bitmiş 😂 Sağolun valla 😂 kadın 150 sipariş var diyor 😁 benimki ta çarşambaya çıkar dedi 😁
Ahsenveannesi asminko345 stoklar ne zaman guncellenecekmis 😂 benim kizim olacak ama erkek reyonundan birkac birsey buldum aldim😂
asminko345 Ahsenveannesi Vallahi hiç sormadım kuzum birdaha böyle denk gelirmiyiz bilmiyorum kuzenim 10 lu çıkışı 40 tlye almış erkek 🤬😂 Banada sabah diyor 😁 tam dövülcek😁
Aliceindunyasi Ahsenveannesi tekrar yenilenmiycekmiş stoklar instagramda biri yorumda sormuş orrdan cevaplamışlar
Mltmstf Aliceindunyasi Evet ben sordum instagramdan kızlar yenilenmeyecekmiş. Bende iyi kötü 6 parça alabildim.
Aliceindunyasi Mltmstf ben 14 parça almışım🙈🙈🙈 bi kaç şeyde aklım kaldı ama nasip bidaha böyle indirim zor bulunur
Bilgenizamo Cansuali ben pendik nokta bebeden aldım, instagram sayfaları da var, mağazadan da bakabilirsiniz. Fiyatlar çok uygun diğer mağazalara ve markalara göre.
Ezgiliiii Kızlar soobe magazasının internet sitesinde %70 indirimme varan indirim var. Ben 2 tane hastane çıkışı aldım biri 39.90 diğeri 49. 90 ve 8 parcalık cok uygun seyler var kesinlikle bakmalısınız
Polo Ozlmmm üfff bende ya Resmen pazar tezhgından kapıomş gibi Haa bu ok deyip sepete attım. Sepetteki ürünlerimide alan oldu ya asdda😀😀 Hiç böyle bişe görmemiştim ama baya şey aldm. Bi liste yapmıştım. Çoğu şey bitti kıyafet açısından 😀
Polo Kumral60 sipariş numarandan mı mesaj atıp sordun ? Ben öğlen 12.30-13 arası aldım. Acaba ne zaman gelir
Ezgiliiii Sobee magazasıda gerçekten çok indirimli herkes baksın kız bebek erkek bebek ürünlerine pişman olmazsınız arkadaşlar.