Aliceindunyasi Bilge35 saten değil canım pamuklu ben beğendim güzel bu modeli hamilelerden çok almaya gelmişler ben sonuncuyu aldım
AvBurcu Aliceindunyasi peki beden olarak be aldınız. Kendi bedeninizi mi yoksa hamilelikten dolayı bir beden büyük olanını mı
Bilge35 Aliceindunyasi önü Düğmeli olan değil mi cnm . Emzirme icinde çok kullanışlı oluyor bu modeller
Aliceindunyasi AvBurcu beden normade s beden giyiyordum hamilelik öncesi m beden aldım pijama olan tam oldu doğum sonrası giyeceğim için tam olur diye düşündüm gecelikte m beden ama onun bolluğu var doğum öncesi hastanede de giyebilirim yani
Aminem Zmraemr yok canim lohusa degil. Ama ben s bedendim. M alacagim. Zaten dogumdan sonra giyecegim icin onunun dugmeli olmasi yeterli benim icin.
Elcgulcan Arkadaşlar önceden bebek bezi ve toptan ıslak mendil alcaz ama her markaya güvenemedik varmı alan kullanan memnun kalan mesela A101 bim ürünleri n11 vs 🙏
Hulyaaaaa75 Elcgulcan benim nerden baksanız 4-5 tane amcakıxlarm var hepsi bimin bebek bezini kullandıalr hatta yengem tüp bebek yaptı yeni dogum yaptı 3 ay oldu oda ogluna kullanıyo hiç kimse pişik şikayetiyle gelmedi hatta bende28 haftalıgm gecen gün bi paket bez aldm bimden kim tanıyosam cok memnn kaldıalr ama a101 deknş bilmiyorm haberm yok ondan ama bim👍🏻
ebrarecem Elcgulcan ıslak mendil stok yapabilirsiniz ama bebek bezi stoklamak hata bezi bebek seçecek her bebek farklı oluyor kimisi en pahalısında pişik oluyor kimisi en ucuzunda pişik olmuyor 🤷🏻♀️
Drylila Elcgulcan ıslak mendil kullanmak yerine bebek temizleme pamuğu kullansan daha iyi olur hem kimyasaldan uzak.
Bhr075 Elcgulcan su an icin en uygun bez Primanin Şokta 38,90 a ben aldım ıslak mendilide Primanin 9lu olanından 54,95 e aldım trendyoldan. Zam gelmiş bezlere alabildiğiniz kadar alın şoktan kizlaar😍
Aliceindunyasi dozdemir benim de aralıkta doğumum pijama olan ince değil gelicelik bi tık daha ince ama üzerine bişey giyeriz yelek yada sabahlık geceliğin boyu da kısa değil ve daha kalınıno bulamayız hep böyle benim boyum 165 dizimden 1karış filan aşağıda
Buskat dozdemir benim de aralıkta nasipse ama ben kısa kollu aldım hastane ortamı zaten yeterince sıcak oluyor
dozdemir Aliceindunyasi benim boyum senden kısa canım o zaman benimki yerlerde surunecek kestireyim bari. Benim pijama https://www.suwen.com.tr/young-mother-pyjamas-setlilac_SH19360660065.html bundan var mıydi orada canım fark ettin mi
dozdemir Buskat ben de öyle düşünüyorum bı de guney batidayiz aşırı sağlıklarına olmuyor olursa da alırız üstünüze bı seyler
mavideniz Aminem anladım canım iyi yapmışsınız kargo olayını. Kalitesi filan güzele benziyor. Ben de sipariş vereceğim sanırım. Ücretini eft olarak mı ödediniz
Aminem mavideniz kapida odeme kargo ile 10 tl zaten. Cok degil. Bide megerse mgaza bahcelievlerde banada yakin oyle gidip bakacagim
Aminem karamel canim pijamami aldim. Ayni resimdeki gibi kumaşı ben bayildim. 95ede bu kumaşi bu modeli zor buluruz. Lcwda avrmis ama onlar daha penye ve model farki yani. Ben hem kendime hem kizkardesimin ve gelinimizin ceyizine aldim dusun 🤣
nisanisa Hulyaaaaa75 a101de ki sizdirma yapıyomuş bende bime gittim baktım ama 1numarası yok dediler ya
Fbd https://www.yukko.com/prima-bebek-bezi-yeni-bebek-aylik-firsat-paketi-1-beden-112-adet-2-beden-108-adet-v-50091214?pid=10098522&gclid=CjwKCAjwvNXeBRAjEiwAjqYhFsiGNvOlbORmeF55wiiWLpAASjaK-Cfh2bqy5LNWm73KDDtkJxvxjxoCgPUQAvD_BwE Bu siteyi gören oldu mu hiç alışveriş yapan 200 tane bez 112 1 numara 108 tane 2 numara 110 tl uygun değil mi
dozdemir nisanisa aynen kalın olan daha mantıklı bir de seksen beş liraya geyikli var aziz in ona bak istersen
Annesininkuzusu1 dozdemir beden olarak ben smalldum ama şuan medium aldım birde 3 al 2öde var o yüzden kendi bedeninizi ve bi beden büyüğünü alabilirsiniz çok kullanışlı
dozdemir Annesininkuzusu1 iade ve değişim olmuyormuş canım ben artık doğumdan sonra bakayım dedim sağ olasın yine de