SevgiIbrahim Gamze612 ben gecen 1beden 72lisini 23liraya aldim millipazardan.. ama heryerde varmi bilmiyorum yabancisiyim turkiyenin
Tugbamete dozdemir aziz bebenin ürünleri çok güzel kaliteli ve yumuşacık bende bir önceki indirimde 5 tane 5li hastane çıkışı almıştım %50 indirimde 100 tl tutmuştu kime göstersem bu markanın ürünleri iyi oluyo diyor 👍🏻
Pelomm Poncikinannesi peg perego aldım ben, en son çıkanı. Hem hafif hem airbag var anakucağında . 25 kiloya kadar da kullanılabiliyor.
Gamze612 SevgiIbrahim cok iyiymis fiyati ama bursada varmis sanirim o market, istanbulda hic duymadim.. bi de ben erken dogum riskimden cikamiorum canim evden.. her alisverisim imternetten😊
glam Penti pijama indirimini de burdan öğrendim, sağolun🤗 48₺ ve 70₺’ye düşen pijama takımlarından aldım. Almak isteyen varsa kaçırmasın
Tuba_44 Polo iade yok degişim var para çeki veriliyo 1.5 yıl içinde istediğiniz zaman kullanabiliyosunuz
Zmraemr Polo e bebekten yatak almıştık sistem hatasından 2 tane geldi aradık iade edeceğiz birini form dolduruluyor sitede iade de var bakın detaylı ups kargo eve almaya gelecek