Hulyaaaaa75 AysenurBs bi takim karaca home dan siparis ettm indirim varken cok guzel bi takim da dun geldi lcw den aldm cok hoslar
DilarArslan AysenurBs ben karaca ve özdilekten alıcam. Daha cinsiyetini yeni öğrendiğim için beğendiğim halde alamamıştım 😂
Zmraemr AysenurBs n11 den 60 tl ye aldim taç kristalin çok güzel .şimdi baktım da satışı kaldırılmış ama n11 den bakabilirsin indirimli oluyor.
Aliceindunyasi Hulyaaaaa75 bende karacada indirim bekliyorum set olarak almak için ama hiç girecek gibi değil😒
Burcuuuuu Bbebek merhaba gercekten güvenilir mi acaba kac günde geliyor ve gercekten 22 tl mi sasırdım da 😊😊😊
Bbebek Burcuuuuu yanlış okumuşsunuz sanırım ben 120 tl ye aldım 22 değil.Güvenilir ve 2 haftada geldi.Zaten buralarda satanlarda oradan alıp, satıyor 😊
Hulyaaaaa75 Burcuuuuu evet cok guzel iki haftada geldi galiba bi takim kendime bi takim yengeme istedm yengemn bebegi var kactir yikiyo kullaniuo civilden 70 liraya almisti karacadan 26 lira olan cokk daha kaliyeliymis
glam checkcosmetic.net’ten aldığımız bütün bakım ürünlerini kontrol etmekte fayda var. Şampuanı kontrol ettim son kullanma tarihi geçen Şubat ayında bitmiş. O kadar özenip marka araştırıyoruz, organik diye kaç kat fazla para ödüyoruz. Son kullanma tarihi geçmiş ürün gönderiyorlar. Hepimizin bilinçli olmasında fayda var
Zmraemr glam özellikle tarihi geçme ihtimali olan ürünleri şampuan eczaneden almak daha mantıklı az para vermiyoruz
Kanarya E bebekte beslenme gereçlerinde(emzik,biberon, kaşık, çatal, tabak vs.) %25 indirim başlamışşş kızlar haberiniz olsunn🙋🏼
Minikkurabiye Niss19 ben yaptım canım penye battaniye 5li hastane çıkışı bornoz havlusu çorap pijama takımı vs sipariş etmiştim guzel geldi ürünler fiyatlarına göre gayet hoşlar.
Minikkurabiye Kızlar ihtiyacı olanlar için instagramda armaganbebe diye bi sayfada gördüm dolabı büyüyen beşiği şifonyeri bebek yatağı cibinligi vs. Eko bebek odası diye geçiyor 950 tl ye düşürmüşler çocuk odası yapmak isteyenler bakabilir.