AysenurBs Kızlar dün ebebekte müslin battaniye 24.90 dı, ben aldım, mavi bulutlu ve kırmızı yıldızlı 2 modelde indirim yapmışlar.
guliz35 Haticeozturk belki direk işlemişlerdir bir sonraki alisverisinde soyleyebilirler ama ben 3 hafta once 100 tl lik bisi aldim hemde indirimli urundu 40 tl indirim kuponu kazandiniz dediler .. gttiginde bir sor istersen cnm
mrymdnr aysgl13 2 farklı yerden almıştım birisi 20 tl di sanırım diğeride yorgancıda ne işe yaradığını bilmediği için metresini 10 tl ye aldık :)
Haticeozturk Sevdacik birde farklı çeşitlerde vardı yalnız ben hasdane çıkışı vs de aldım o yüzden sanırım 110 falandı indirim yaptı kiz
Ozge11 Dün e bebekten 64 liraya baby corner in hastane çıkış setini aldım bugün geldi. pandalı 10 parça.Çok güzel arkadaşlar yumuşacık pamuk gibi ihtiyacı olanlara tavsiye ederim ☺️
Aliceindunyasi Keaft yataş lüks yaylı yatak e bebekte indirim de kızlar 293 tl ye aldım 60x120 ölçülerinde
FatmaOrhan Kelebek1 suan resmen YOk bitmiş kızlar e bebekte sarı renginde indirim var gri pahalı n11 de indirimliydi ama suan yok
Elfu Aysunh ben ilk kez sipariş verdim yani yeni basladım alıswerişe sobee den aldım kısa kollu ve uzun kollu zıbın aldım iki tane elbise aldım kızım olacak inşallah
1anne2bebek Minimoda bebek mağazalarında da güzel indirimler var. Tekstil 1 alana ikinci %50 indirimli. Ayrıca biz Baby2go marka 2 park beşik 1 anne yani beşik Kraft ikiz bebek arabası Kraft bebek bakım çantası 20 parça 2 set hastane çıkışı 5 parça 2 set hastane çıkışı 2 tane kadife battaniye 2 tane park yatağıtoplam 3.300 ödedik Üstüne bide küvet ve filesini hediye verdiler 😊 Hepsi minimoda dan.
Kubdenya A101 de sleepy gül kokulu ıslak havlu 3 lü 8.95 tl ihtiyacı olan alabilir ben 3 paket aldım bugun
nisanisa aysgl13 Aynen canım içinde baya var kolinin 15×60 li 64lira hem daha iyi kimyasal falan yok kaynamis suyla silerim suyun içine biraz da hindistan cevizi yağı koyucam yumuşacık olur popişi 😂
ysmmnk n11.comda yoyko luxury travel sistem bebek arabası 949 tl, ben aldım, son bir ürün kalmış arkadaşlar bilginiz olsun.