eymenimoglusum dennis-busu ben az oncr gittim baktim gelmis malzemeler fakat icerikle ilgili intte hic bi detay yok. Ben o yuzden yinede baby jem yada sevi bebe alacagim magazadan.
Zmraemr eymenimoglusum banyo setinden bahsediyorsanız ben e bebekten aldim gayet güzel netten sipariş verdim 2 günde sağlam bir şekilde geldi içinde lif ve filesi de dahil 74 tl idi.
Mrry guliz35 bende yakın zamanda saman pazarına bi gitmeyi düşünüyorum eğer fiyatlar uygunsa yazarım burdan Sizede inşaklayacak kısmet olur gidersem
YusufEnes ebrarecem Civilim internet sitesinden aldım taç ın uyku seti 150 tl ye düşmüştü gayet güzel çok beğendim ben önerebilirim ☺️
Buskat Az önce e bebekten baby&me temizleme pamuğu 15 lisi koli halinde 64 liraya aldım 97 den düşmüş. Sleepy yenidoğan 60 lı da 24.90 🙋🏻♀️
Goncagp dennis-busu ben bugün aldım kansorejen madde içermez vs yazıyor küvette plastiklerde , ben beğendim güzel Ürünler 👍
Rstasar [bilinmeyen] bende orgu seyleri pek sevmiyorum ama boyle biseyler aliyim susliyim boyiyim dikiyim falan seviyorum 🐰
Irmakelizim06 dennis-busu kullanışlı oluyo bende düşünüyorum yeğenime 1.5 senedir kullanıyoruz a101den almıştık
Goncagp Irmakelizim06 bazı 101 lerde satılmış bitmiş bazısına gelmemiş kimi de 18ini bekliyor marketten markete değişiyor bizde bulduk aldık bi kaç yere bakın eğer alacaksınız
nisanisa Buskat Bi ben bulamadım galiba o kadar yere sordum nereye sorsam ilk defa duyuyorum diyo herkes 😦
FatmaOrhan N11 de e bebeğin ürünü çift taraflı karyola beşik kenarı 46 tl kızlar normalde e bebekte 80 tl fln galiba