Handecik Emine_eymen 37. haftada yım gelişimi önde bebeğin tüp bebekle gebeyim sezeryan için tarih verilecekti araya 10 günlük daha izin girdi zaruri gideyim diye aldım randevu
Sinemakty Ben bugün gittim muayene oldum hastaneyi arayın gebe polikliniğine bağlanın doktorunuzun ismini söyleyin çalışıyor veya çalışmıyor diyor
Sinemakty Handecik 0312 522 60 00 ben Durumu izah ettim gebeyim ona göre boşuna gelmeyim dedim beni oraya aktardı .
Ormanmeyveli esmaozdemir76 Allah Allah ben 10 da oradaydım muayene oldum beni doktorum vardı gitmemiş o greve
esmaozdemir76 Ormanmeyveli benim randevum 8.45 de idi. Hasta kabuldeki kıza ısrarla sormama rağmen hasta kabul etmiyor doktorlar yarında grev var dedi
Emine_eymen Ormanmeyveli benide yasemin hanım yatırdı işte şansıma salı günü muayneyi ona olmuştum yine
Handecik Ormanmeyveli mhrs den randevusunabaktım bulsaydım değiştirecektim valla şimdi. Aksam bir esimle konusalım bakalım buyuk ihtimal yine de bir gidip sansımı denerim olur insallah bnm Dr da.
Handecik Sinemakty şimdi görüştüm. Resmi bir acıklama mevcut değil yarın Dr gelir gelmez diye kesin bir sey diyemem Dr un inisiyatifine bağlı dedi. Yarın sabah yine arayım olmadı yine sansımı deneyim artık şansa kaldı işim