Pineapplemom Ya kasilmam yok doguma 3 gun var sadece kasigimda sizi var kalcamin ustunde sizi var bu kasilma nasil bisey ne yasiyorum ben 😂 kasilmalimiyim sizlamalimi bilmiyorum
sema_altas55 Pineapplemom şuanda 10dk gelen şiddetli sancıyla evde bekliyorum nişanım geldi son 2 gün uygulamaya göre tarif edilmez ilk normal kasılma yaşadım adet cansı gibi şuan bu yaşadığım en zirvesi galiba doğumu düşünemiyorum 😬😬
hunilimom Pineapplemom ilk gebelikte hiç olmadı kasılma yalancı sancı nst de yoktu açıklık yoktu yumuşama bile yoktu 41 e kadar bekledik 😂 sonra normal doğum oldu. Suyum geldi şimdi 2. Ye hamileyim maşallah 28 de başladı ağrılarım sancılarım günde en az 4-5 kez kasılma yaşıyorum
Pineapplemom sema_altas55 yani sancimi olmali karnin toplanip gevseyecek diolar bi kere bile oyle olmadi
Pineapplemom sema_altas55 rahim ksilmasi nasil inceden sizliyo ama gevseyli sklma yok Allah yardimcin olsun canim
sema_altas55 Pineapplemom aynen canım sancı oldukca bebek toplanıyor taş kesiyor geçince sancı bebek de gevşiyor
sema_altas55 Pineapplemom göbeğin altından bele dogru ve kaşıklarda gerilme oluyo tarif edemiyorum ya o an hareket edemiyorum 🙄
sema_altas55 hunilimom inşallah bundada bir nefeste alırsınız kucağınıza Allah hepimizin yardımcısı olsun 🫣 benimde illk gebelik tecrübesizim olacakları merakla bekliyorum 😅