Zey-neppp Umutluanne1 dondurulmuş ürünler çok sağlıklı değil. Ama canınız çok çektiyse 1 kereye mahsus yiyebilirsiniz 🙂
Gmzbiri Umutluanne1 ben de merak ediyorum cheesecake ve tiramisu gibi tatlılarda çiğ yumurta olduğunu duymuştum. Çok da severim korkudan yiyemedim🤗
[silindi] Umutluanne1 cheesecake de cig yumurta yok rahat olabilirsiniz , yumurta icindeki kremaya konuluyor oda belli derecede pisiyor zaten…
Umutluanne1 eypo internette çiğ yumurtadan yapıldıysa eğer riskli falan demişler ondan şüpheye düştüm 😀
Efemom2 Umutluanne1 çig yumurta olmuyo çogu pişirilen cheescake zaten pişirilmeyenlernde yumurtası benmaride belli bi ısıda pişiriliyor
Zey-neppp Umutluanne1 olmaz olmaz 😂 çok sıkma kendini çiğ et , asitli içecekler, iyi pişmemiş yumurta , şarküteri ürünleri ve sakatattan uzak dur. Onun dışında canının çok çektiği bir şey olduğunda abartmadan yiyebilirsin bence
Umutluanne1 Zey-neppp internette de çiğ yumurtadan yapıldıysa sıkıntı falan yazmışlar bende bilemiyorum çiğ yumurta mı var içinde o yüzden tereddüte düştüm
Umutluanne1 Zey-neppp Allah’a emanet artık 😂önceden internet mi varmış analarımız ebelerimiz neler yedi kim bilir şimdi internete bakınca herşeyin en kötüsü yazıyor 🤦🏼♀️
Zey-neppp Umutluanne1 dikkat etmek gerek ama fazla da abartmayalim. Belli başlı yasaklar var. Onun dışındakileri canın çok istediğinde ye. Bende yiyorum 😂😁
[silindi] Gmzbiri tiramisudaki yumurta benmari usulu pisiyor cig degil , turkiyede zaten yumurta koymuykr cogu yer :)