Banuc Bayramdan sonra çamaşırları yıkamaya başlıyoruz Allah’a çok şükür. Peki hangi sıvı deterjanı yumusaticiyi önerirsiniz ????
Derinsu2019 Banuc ben dalinin sıvısını aldım kokusu da çok güzel yumuşatıcı almadım bidaha, uni baby mavi kapaklı deterjanı da çok iyi ilk çocuğumda onu kullanmıştım yumuşatıcısı da pembe kapaklı olan
Bilgee_yel Banuc çok uzun zamandır bilinen Dalin markasını kullanmayı düşünüyorum ben hem şampuanını aldım bir çok hemde yumuşatıcısını
Merviiss Derinsu2019 merhaba. Dalının bu sıvı deterjanini deterjan yerine koyuyorum kapatıyorum sıvı akmasın diye mavi kapağını fakat hooop akıyor yapısı su gibi olduğu için sizinde öyle oldu mu ?
immos Siveno ile büyüttüm kızımı 2 yaşından sonra dalinin deterjanını ve şampuanını aldım şimdi 2. Ye hamileyim yine siveno kullanacağım çünkü temiz içerik
Derinsu2019 Merviiss evet su gibi gerçekten ama dikkat ettim köpürüyor iyi yıkıyor içine gidiyo yine de demekki😄bende ilk koyduğumda boşa akıp gitti sanıp iki kapak daha koymuştum iki sefer durulamak zorunda kaldım
iremsmrz22_ Banuc Merhabalar. Ben çok içerik okuyan bir insanım dalin falan içinde parfüm ve değişik şeyler var. Organik önereceğim ilk marka green clean ben kullanıyorum çok memnunum
Merve201119 Banuc diğer çocuklarıma uni baby kullanmıştım bundada onu kullanicam yumuşatıcı hoc kullanmadim sağlıklı bulamadığım icin