Ozlemdrn Bebegim 27 haftalik oynamaları normal sabah kalkınca oynar bugün oynamadı aklım çıktı neler geldi aklıma deliriyordum bsy olduysa ya demekten kendimi kaybettim🙄 neyse ki uzun uğraş sonucunda hafif de olsa oynadı biraz rahatladım evin içine sığamadim hastaneye gidecem ya kotu bsy olduysa dayanamam diye gidemiyorum ya saçma gelebilir abartıyorum belki ama bilmiyorum elimde degil aklımı kaçırıyorum hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alsaydık cümleten valla aklımı kacirmadan🙄 sizde benim gibi misiniz hamisler nasilsiniz nasil sakın kalirim🙄
Verasmommm Ozlemdrn offf bir hafta önce yaşadım aynısını valla kafayı yiyorsun işe bile odaklanamadım o derece kötüydü benim için şahsen :) ama sonrasında bi de ufak ufak vuruyor sakinliyorsun o zamanda kızıyorum neden hareket etmedin diye :D sanki zorunda :) şimdi de hareketleri gıdıklıyor ağrıtıyor birden şiddetli dönüyor vuruyor falan bu seferde sakin diyorum :D şizofren oldum bu süreçte
Edabykl Ozlemdrn inan bende ayniyim 27+4 uz 😂 gun boyu oynamiyo cok gece yada sabah hareket ediyo sabahin koru gozumu acip kontrol ediyorum karnimi salliyorum bikere vurursa uyumaya devam ediyorum 😂😂😂
2koftemom Ozlemdrn yok kı Korkmuyorum öyle her dk oynasa oo nasıl taşıycaz sabah yafakta aksam yatakta oynuyorbu bana yetiyorgün içindede oynuyor amadue bakyımoynıyckmı diye beklemiyorum acıkcası
sudeyl16 Bende öyleyim 30. Haftamdayım resmen dünya duruyo benim için hareketli değil zaten ama 3-5 hareket etmediğinde hepten gidiyor kafam
Cansugamze_ 26 27 28 haftalar öleydi bnmde hatta post açmıştım inanılmaz yavaştı hareketleri ama şuan çok iyi 30+2 hftalığım
teachering06 23+1deyim şuan aynı duyguları yaşıyorum, sağıma dönüyorum, soluma dönüyorum, meyve yedim ama hala yok 😢
Edabykl Ozlemdrn benimde ayni valla gündüz hic yok belirtim bisemde yok şuan sanki hamile değilmisim gibi🤭
Ozlemdrn Hande123- cok hareketsiz kalınca canik benim dediğim sabahtandir doğru düzgün hareketnetmedj onun gibi1
Imaram3 Ozlemdrn hayır pozitif düşünüyorum uyuyordur ya da oynamak iztemiyordur. Her an oynamak hareket etmek zorunda değiller
Nisayazc Ozlemdrn ben de 27 haftamdayim bebegimin iki gundur hareketleri zayif eskiden daha cok hareket ederdi simdi hareketlerk daha azalmaya basladi hareket ediyor ama cok nadir karnima vuruyorum onceden tepki veren bebegim tepki vermiyor.
Mlkysf Ozlemdrn yanliz değilsin canım zaman zaman hepimiz aynı tedirginliği yaşıyoruz. 29.haftadayım geçen gece hiç hareket etmedi bu çocuk niye böyle oldu diye sabaha kadar uyuyamadım 😀
Gmzbiri Ozlemdrn ben de öyleyim. Halbuki çoğunlukla uykuda oluyorlarmış. Kaldı ki başka şeylere de çok takılıyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤗🙏🏻🧿