Miraykayra Kızlar ben bu gün sabahtan başladım miniğin kıayafet zıbın battanıye nevresim yorgan ne varsa yıkadım ütüledim çamaşırlar bitti ama bende bittim ☺️👶🏻
behrem Hazinem tabii ki :) fabrikadan bize kadar ne hallere düştü bilemeyiz. alışveriş yapanlar kaç kere dokundu, kaç kere o kıyafet yere düştü kimbilir :) kendimize aldığımız yeni kıyafetleri de aynı şekilde yıkamadan giymememiz gerekir.
sudamlasi Hazinem evet ben alt açma minderine kadar yıkadım.. Kendi kıyafetlerimizi yıkadıgımız gibi bebeklerimizinkini de yıkayıp ütüleyip tertemiz yapıyoruz😊
Hazinem behrem ben yeni olunca yıkandığını bilmiyodum ama mantıklı yıkamak sonuçta bebeklerin cildi hassas oluyo bunu da ögrendiğim iyi oldu 🙂
DemetAta Ben yurt dışında kalıyorum dün doktorum bile bebegin herşeyini yıkayıp ütüle hazır olsun dedi daha başlamadım yıkamaya beşik bakıyoruz onu halledeyim yıkıycam bende hazır olsun
Nefesimm Hazinem uretilen teksktil firmalarinda yerlerde tozlu sepetlerde geziyorlar birde magazalarda elden ele yikamamak elde degil😁
Miraykayra Bekleyenler uni baby aldım sıvı olanlarından sabun tozlu granullu almadım çok yuksek derece olmadığı muddetce erimiyor makinada dedi cevremdekiler bide parfumsz aldım alerji olmasın diye
Bekleyenler Miraykayra ben de sıvı düşünüyorum. İnstagram da mühendisinoğlu sayfası inceleme yapmış onlara göre karar vereceğim
Aybukealtintas Hazinem Ben kendime aldıklarımı bile yıkıyorum 🤗 50 kişinin eli değiyor, bir sürü kimyasallar temas ediyor fabrikalarda vs bir sürü sey , heleki bebek daha da hassas
Miraykayra Suzannnn işin açıkçası hepsini kaynatmaya almadım ama sadece ağız bezleri zıbınları kaynattım sonra ütüledim hepsini bnm kıyafetlerde yıkanınca cantaları hazırlayacağım
Muhasebeci Suzannnn ben elimde yıkadım hepsini 😄 ama görmeniz gerekiyor canlı canlıürün suya girdiği anda suyun rengi sarı gibi oluyor kirden 😔
Dygeymen Uni baby sivi detarjani ve yumusaticsini kullandm gayette memnun kaldim sabun tozu fln hijyenik gelmiyo bana yuksek.isida.yikamiyorz sonucta
Miraykayra Dygeymen yumusatıcıda kullanmadım ister istemez kokulu oluyor ve üzerinde kalıyor gibi kokusu o yüzden daha önce doğum yapmış arkadaşlar akrabalarımda önermedi ama tercih yine bizim☺️