Buketyusra Arkadaşlar merhaba iskenderun devlet hastanesinde detaylı ultrason var mı yoksa özelde mi yaptırılıyor?
12Kbra12_ Buketyusra üstte kalsın bende hatayda yaptıracağım ama önce kadın doğuma gidip omu yonelndirecek yoksa direk radyoloji bölümüne mi alcaz bilmiyorum
Adenssmom Buketyusra iskenderun devlet hastanesinde detaylı ultrason var canım 2 hafta önce gittim bende 😊
Buketyusra 12Kbra12_ önce kadın doğuma gidiyorsun o yönlendiriyor ama buradaki hastanede var mı bilmiyorum yoksa özele gidicem boşuna para vermek istemiyorum
Ozge_5516 Buketyusra eger ozele gidecekseniz direk kadin doguma gitmeden radyolojiden sira alabiliyorsunuz her ozel ayni mi bilmiyorum ama bn direk radyolojiden aldm bir sorun hastahaneyi arayıp ozelde cekindm devlete gostercm
Hmsrmrv1 Hatay devlette var sadece die biliyorum oda istifa etmiş. Sadece özelde var perinatalog ben Arif Güngören’e gittim bin TL vermiştim şimdi zamlı 1200 TL olmuş 😏 devlette yok hatay merkezde
Buketyusra Adenssmom hemen sıra veriyorlar mı zamanım kısıtlı benim ileri bir tarih verirse özelde yaptırcam oda 325 dedi muayenede 220 TL biraz zorlayacak açıkçası
Adenssmom Buketyusra bende senin gibi düşündüm şansımı deniyim dedim önce devlette, muayeneden sonra sıra almaya çıktım hemen 2 saat sonra gel dedi hamile oldugun icin ertelemiyorlar canım yapiyorlar
Ozge_5516 Buketyusra ozaman direk ozele gidin devlette sira bulamayabilirsin Bulsanda ileriki tarihlere bulursun kacnci haftadasin bilmiyirum ama imkanin varsa direk ozelden radyolojiden sira alin bn aradim diger gune randevu verilmisti bnde 22. Haftada cekindim
Ozge_5516 Buketyusra bn ozelde cktrdim de bn devletteki dktr gösterecem eger devlette sira bulamazsaniz ozeldeki dktra gisterirsiniz orasi size kalmis ama ultrasyon için direk radyolojiden sira alabiliyorsunuz
Buketyusra Ozge_5516 buraya göre fiyat pahalı aslında ama yaşadığım yerdede yok zaten illa yaptırmam lazım
Ozge_5516 Buketyusra bn bursada yasiyorum ordaki ozeller 1000 ve yukari muyane 350 memlekete gldm bafrada 500 tl verdm
Buketyusra Ozge_5516 Bursa’da herşey pahalı zaten 17 yıl Gemlik’te yaşadım şimdi Aydındayım orda üniversitede bakıyorlar
Buketyusra Adenssmom kaçıncı haftada yaptırdın kendi doktorum 22 dedi ama o zaman İskenderun’da olmayacağım 20. haftada gitmeyi düşünüyorum