Kızlar her regl zamanım yaklaştığında acabalarım başlıyor her ay başka bişey yaşıyorum artık geçen ay adetim 3 gün gecikip negatifi görünce olmuyorsa olmuyor herkes anne olacak dye bişey yok demekki,evlat ediniriz dedim konuyu kapattım ki bu ay değişik belirtiler yaşadım uygulamaya göre ovülasyon döneminin başını ve sonunu anca yakalayabildik düğüne gitmiştik evmizde değildik.evimize geldik ovülasyondan bir kaç gün sonra akşam ateşlenmeye başladım ben heralde yorulduk koşuşturmadan dedim umursamadım minoset içtim soğuk kompleksler yaptık ama ateşim 2.gün 38.7 ye geldi o gün 4 adet minoset içtim geçmedi zangır zangır titreme ve kemik ağrımda vardı ateşten birde göğüslerim çok ağrıyodu ucu değilde bütün halde onlarda yanıp kaşınıyodu 3.gün sabah kalktığımda hiç bişeyim yoktu.grip gibi bile değildim tabi böyle bişey ilk kez yaşayınca ben yine başladım acabalara 😑2-3 gün geçti reglime 9 gün kala karnıma adet olacakmışım gibi hafif ağrılar geldi ve gaz başladı bu ağrı hafif hafif her iki bacağımı sızlatıyordu sol bacağıma daha çok vurmaya başladı ve artık duramamaya başladım yatayım geçer belki dedim yattım 1 saat sonra geçti kalktım.gece olunca yattık yine ama öyle şiddetli bir ağrıyla uyandım ki sol bacağımdan duramıyordum adet olacakken bacağa vuran ağrı gibi ama kasıklardan beli sarıyor ve aslında esas nerem ağrıyor anlamıyorum kasığım mı bacağım mı komple sol kısmım bacağım yanıyor sızlıyor gibi bir ağrı ağlamak üzereydim artık ağrıda . acile gidicektik minoset içtim 2 saat sonra geçti.ilkkez böyle bişey yaşamıştım yine.bugün reglime 2 gün kaldı aşırı duygusal ve sinirliyim ve 1 haftadır her gün adet olacak gibiyim son 3 gündür şiddetli adet olacakmışım gibi karın ağrısı geliyor hah diyorum lekelenme olacak heralde sökülücem yavaş yavaş olmuyorum.ağızımda ve boğazımda da 3 gündür yoğun bir kuruluk var su içsemde geçmiyor.birde ovülasyondan birkaç gün sonra doğal arı sütüne başladık eşimle sabahları içiyiyoruz doğru mu kullanıyoruz doğru zamanda mı başladık bilmiyorum.göğüs ağrımda devam ediyor.bu ay en önemli farklılık benim son 3 aydır kahverengi lekelenmelrrim oluyordu hep o yüzden yerleşmemi oldu diye umutlanıyordum en sonunda yine bir lekelenmeden şüphelenip bebek yerine 4.5 cm kistim olduğunu öğrenmiştim ama doktor kendiliğinden 3 aya gider zaten hamileliğe engel değil demişti. acaba o kist gittide ben hamile mi kaldım demekten duramıyorum çünkü bu ay hiç lekelenmemde gelmedi.çok uzun oldu kızlar kusura bakmayın ama benzer durumları yaşayıp hamilelik yaşayan var mı yada başka bir sağlık sorunu mu gelişti bunlar kafamı kurcalıyor günlerdir.Deneyimlerinizi benimle paylaşmanızı bekliyorum☺️bu ayda olmazsa yine boşvericem 😅