annemm33 selam kızlar 40+2 haftalık oldum ara ara sancım oluyor ama doğum sancısı değil açılmam da yok daha pazartesi gittim hastaneye 3 gunde bi gel dedi ama şimdi grev olduğu içinde gidemiyorum acile gitsem kontrol için olurmu acaba 🙄🙄
Fatmaugurdoku annemm33 bebek geleceği zamanı bilir canım son adet tarihine gore hamile kalma tarihin arasinsa 2 3 hafta olabilir bu normal bı durum o gününü doldurunca gelecektir stres yapmamak gerek doğumu stres de çok etkiliyor o yüzden sakın sakin bekle Allah’ın izniyle gününü doldurunca gelir ben 43 de doğurdum 3 günde 4 günde bir git kontrolünü ol yine
annemm33 irem4141 öylede bayram tatili giriyor araya hastaneye nasıl gidecem onu bilmiyorum acile gitsem acaba kontrol için bakarlarmi
annemm33 Fatmaugurdoku gidecemde doktorlar şimdi grevde bide araya bayram tatili giriyor nasıl yapacam bilmiyorum ozelede gidemiyorum orda doğum yapacak kadar durumum iyi değil
AylinYasinYagi Bir şekilde bakacaklar en azından suyun falan azaldığında başka yere yönlendirmeni yaparlar ihmal etme en fazla 41 e kadar durabilir bebek sonrası senin için de onun içinde sıkıntılı kendini kasma her şeyin çaresi bulunur 🙏🏼
annemm33 AylinYasinYagi bende ondan korkuyorum en son kontrole gittiğimde doktor bana son 8 gün dedi 3 günde birde muayeneye geleceksin dedi bugün 3 gün ama grev var doktor yok nst de sancım çıkıyordu ama açılmam hiç yoktu nasıl yapsam diye çok kararsız kaldım
Fatmaugurdoku annemm33 bakıyorlar canım 3 günde bir gelmem gerektiği söylendi de illa ki ahftan ileri olduğu için bakıyorlar
Klbyayse Ben sabah gittim, grevden dolayı acilden girdim. Muayene ettiler, açıklığa baktılar ve 3 günde bir aynı şekilde acilden kontrole geleceksin dediler. En fazla 41. Haftayı bekleyeceklerini söylediler.
Hbusraa Ayy bende bugün muayene oldum 4 cm açıklık var suni vermeyelim dedi doktor eve gönderdi daha 36 haftalığız 🥴