Cansusahin05 31 haftalık gebeyim yaklaşık 1 haftadır baldırlarım da acayip Bi agri var iki üç gündür zor basıyorum ayağa Magnezyum da kullanıyorum ama faydasını göremedim nasıl geçer sizce sabah yataktan kalkarken özellikle çok zorlanıyorum
Anne88 Cansusahin05 aynı sorun bende de var 28 haftalığım yaklaşık bir haftadır baldırıma gece giren kramp em son yapıştı sanki izi kaldı bırakmıyor öyle agrıyor soda içiyorum yine fayda yok magnezyum kullanıyorum aynı zaten bikini bölgemdeki kemik agrıları hiç bırakmıyor iki gün önce acile gittiğimde bunların normal olduğunu söyleyip gönderdiler hiç bişey yapmadılar 😒😒
Asilbaby Cansusahin05 aynııı acıyla uyanıyorum hergün bende 29+2’yim. Sanırım doğuma kadar Acılarımız çoğalacak . :(
betul12f Cansusahin05 Bende de aynı ağrılar var bir kaç gündür şuanda da bacağım çok ağırıyor ya acaba zeytin yağı ile masaj yapmak zarar verir mi bilginiz var mı ?
Cansusahin05 Asilbaby aynn öyle bu zamana kadar ağrım olmuyodu ama artık doğum yaklaştıkça ağrılarım başladı