SevgiYaanzdemir Kızlar aşırı derecede gaz problemim var . Uzanıyorum kalkayım diyorum öyle bir batıyor ki benim gibi olan var mı ? Gaz yapacak yiyeceklerden de uzak durmaya çalışıyorum ama ???
Merve198i88 SevgiYaanzdemir ne kadar doğru bilmiyorum ama erkek çocuğu taşıyan annelerde sık rastlanan bi durummuş
Derya341986 SevgiYaanzdemir ahh ben ölüyorum gaz yapacak şeylerde canm istiyor bazen mesela bugn şuan gazdan kıvranıyorum
Babyravza SevgiYaanzdemir benim kızım olacak nasipse Ama bende de o kadar çok bu sıkıntı var ki anlatamam 1 haftadır kıvranıyorum
Bekleyenler SevgiYaanzdemir birkaç gündür benim de böyle bir sorunum var. Rezene çayı içiyorum. 1 bardak
Sirvanaydiner Derya341986 benimde erkek oha beee 😏 Benimde gaz sancısı mı böyle yaptı bilmiyorum yatarken kalkarken mahvoluyorum sancım oluyoo
bikucukbalik Bende de hemde çok kötüyüm. Hatta geçen gece uyurken yanlışlıkla gaz kaçırdım onun sesine uyandım🤭 allah belanı dedim yaa.. inşallah eşim duymamıştır. Belkide duydu ama duymamazlıktan geldi😧 offf off bak yine aklıma geldi😂 tuvalete girdiğimde bile ses çıkarmamaya dikkat ediyorum ama böyle olunca elimden gelen bişi yok napiyim o gece de çıkıverdi işte😝 bu arada benim de oğlum olacak
SevgiYaanzdemir bikucukbalik mesajı okuyana kadar o güldüm ki anlatamam 😂😂😂😂 ah bu bizim hallerimiz 😂😂😂
Nilay_09 bikucukbalik 😅😅😂 Allah başka dert vermesin canım olur arada öyle 🤷♀️ yapacak bir şey yok 🤦♀️
SevgiYaanzdemir Derya341986 ıhlamurdan birşey olmaz da ben diğer bitki çaylarının içilmemesi gerektiğini duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum 🤷♀️
Sarella SevgiYaanzdemir benimde oluyor benimkide erkek ama ben Demir ilacından oluyor diye biliyorum dayanılmaz bir acı soda fayda ediyor bana inşallah Bebişlerimiz gazlı olmazlar 🤭😉
ReyhanBozdemir Bende de şuan o durum var 17 haftalığız cok kötü haldeyim nasıl geçer kızlar bebeğim erkek 😢😢