Senaturk Kızlar 19 haftaligiz bugün detaylı da oksijen miktarının az olduğunu söyledi kendi doktorumuz olmadığı için hiç bir şekilde bilgilendirme de yapmadi böyle bişey yaşayan var mı
Deletedmom7373700 Senaturk detaylı ultrason için çok küçük değil mi ? Genelde 21- 24 hafta arası yapıyorlar diye biliyorum.
_ozlmm Deletedmom7373700 19. Haftada başlanıyor bana da doktorum 19. Haftayı önerdi bende 19.hafta da yaptırdım bebeği daha iyi inceliyorlarmış küçük oldugu için sorduğum da bana da bu şekilde yapılmıştı açıklama
Senaturk Deletedmom7373700 ikili testte düşük risk olarak demsiti doktorumuz o yüzden erken istemişti biraz da ama yine de çoğu şeyi gördü her şey normal ama bir tek bu oksijen olayı korkuttu beni
Deletedmom7373700 _ozlmm her doktor farklı bişey diyor sanırım 🤷🏻♀️ Bende 19. Haftada gittiğimde doktorum erken demişti 😂
_ozlmm Deletedmom7373700 olabilir 😂 her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır hesabı doktorların da düşünceleri falan farklı oluyor demek 😂
Emine123kuzu Deletedmom7373700 benim doktorum da detaylı ultrason uzmanı 21haftadan önce kesinlikle yapmıyor
Deletedmom7373700 _ozlmm neyse önemli olan güzelce kontrol edilmesi. Ne diyorlarsa vardır bir bildikleri 😂
Deletedmom7373700 Emine123kuzu evet benimki de 22. Haftaya verdi randevu. 21 de gidicem. Bakar belki o zaman da gidersem 😂
Deletedmom7373700 Senaturk bişey olmaz inşallah. Başka bir doktora daha gösterirsiniz sonuçlarınızı. Tek doktorla kalmayın. Ben genelde öyle yapıyorum. İçim daha rahat ediyor