Ogretmen_Anne_ Kızlar 31+3üm tam 15 kilo almışım kocama söyleyince gülüp maşallah aslanıma diyor kahkahadan bayılıyorum ya napim aç mı kalayım 😂😂😂😂😂 siz kaçıncı haftadasınız kaç kilo aldınız ?
Elvanguzel Ogretmen_Anne_ 29+5 tabiki diyet ve dikkatle 5 kilo aldım 7.ayim bitiyor önemli olan bu aydan sonra almamam inşallah böyle devam ederim 😂🤗
MerveeD Ogretmen_Anne_ 39+3 de dogum yaptım 16 kılo almıstım eşim hep tosunum benım diye seviyordu 😂😂
_ozlmm Ogretmen_Anne_ ayy hiç sormayın bende 6 kilo aldım hamile kalmadan önce 50 kilo idim evlendiğimde de 47 48 falan o civarda gezerdim hep 😂 eşim diyo sarılamıyorum ellerim kavuşmuyor bu kadar da alınmaz 😂 diyorum abartma yanii o kadar da iri olmadım çokta almadım diye ama yine de uğraşmadan durmuyor 😂 25 haftalığım Bu arada 😂
Sbm050421 Ogretmen_Anne_ 30+6 , 6 kg almışım , inşallah max 10 kg ile tamamlarım zira doktorumun uygun gördüğü kilo toplamda 8-9 kg almam
Ogretmen_Anne_ Elvanguzel inşallah inşallah 😀 son aylarda aldım bende gözünü korkutmak istemem ama resmen şu son iki ayda 6 7 kilo aldım ya 😝 dikkat etmedim ama ben ondandır. Dikkatedildiği takdirde çok kilo almazsın canım ❤️
Ogretmen_Anne_ Sbm050421 48 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum doktorum durdurmuyor beni o yüzden 😀ama bende 65le kapatmaya çalışıcam nedir bu ayı gibi oldum resmen
Elvanguzel Ogretmen_Anne_ inşallah öyle olur cokda önemsemiyorum alirsamda alayım bebeğim sağlıkla doğsun da doğumdan hemen sonra fazla fazla veriliyor 😍
Sbm050421 Ogretmen_Anne_ deme öyle canım , zayıf hamile kalmışsın zaten , doktorunun belirlediği bi rakam varsa ona dikkat et sadece , ben ilk gittiğimde boy ve kiloma göre beden kitle indeksime bakıp dedi , yani beden kitle indeksi önemli aslında 😅
Verasmommm Ogretmen_Anne_ 30haftamdayım 7 kg almışım başta vermiştim ama onları takip edemedim :D:D ben de minyon olduğumdan aldığım kiloyu hemen fark ettiriyorum tosun gibi oldum :D
Eyluladam15 Ogretmen_Anne_ 17+5 günlüğüm ben de çok yemek yiyorum hemen acikiyorum dünde yemicem dedim dayanamdim yedim eşimde gülüyo çamışım benim gel buraya güzel camışım diyo 😂😂😂 sarılıyor 😂😂
Deletedmom7373700 Ogretmen_Anne_ maşallah kız 😂 20. Haftaya az kaldı. Henüz kilo almadım. Olabildiğince de almamaya çalışıyorum. İnşallah 24-25. Haftada başlarım almaya 😂