Fero Mrblar ben 32 + 2 gündeyim 2 gün önce sağlık ocağına gittiğimde bebek Doğum kanalına girmiş dedi aile hekimim kendi doktoruma da henüz gitmedim ama bugün alt kısmıma baskı ve arada darbe hissediyorum ve kasıklarımın olduğu kısımda agrı oluyor bunlar normal mi yardım edin lütfen.
Byy34 Fero merak etmeyin benim 33. Hafta da girmişti doğum kanalına doktorum erken doğum olabilir dedi ama 38+6 da doğurdun 🤗
Kadze Fero ultrason ve saglık ocağı bizimkinin doppleri bile calısmıyor meral etme 10 haftaya kdr tutuyolar bebeği iğne ve ilaçlarla haftan cok kucuk değil için rahat olsn doktorunlna görüş mutlaka
RmeysaAkba Fero bnde 34 üm ve aynı ağrıları yaşıyorum kanala girmiş doktorum bişey demedi gerçi bnimki 2 hafta önden gidiyo
Muhammedamine Fero sağlık ocagında ultrason mu varmış hiç duymadım ben küçük bir alet var doppler onunla kalp atısını dinliyorlar ama hiç ultrason duymadım atrafımdada duymadım Doktorunuza gidin
Fero Öyle yapacam da suanda gidemiyorum bilgi edinmek istedim evet var bende ilk gördüğümde çok şaşırmıştım ama var
Muhammedamine Fero ne büyük şans be 😂 benimkinin doppleri bile bantla yapıştırmışlar nolduysa artık 😂 o zaman hergün ultrason 💃🏻 Sıkmayın canınızı bian evvel doktorunuza gidin strese girmeyin
GulerDoganAslan Bebek dogum kanalina girmemistir, pozisyon almistir. Dogum kanalina dogacagi an giriyor bebek. Benimde 30. haftada aldi pozisyonunu ama 38+5 teyiz daha dogmadi.