girl_boy_annesi Betulee evet üsteki kız doğdu bile 💖 Alttaki benim bebek doktor erkek dedi ama iki resmî birbirine çok benzettik💙 Teşekkür ederim cevap verdiğin için 😍🥰
Eyll06 girl_boy_annesi bu alttaki bebek benım bebegımle resmen aynı duruyor doktor bana biri erkek dedi biri kız dedi aradaki pipiyi gördü doktor evet yuzde 90 erkek dedımı
girl_boy_annesi Eyll06 kız zaten birtane usg var benim onu sana atmıştım omurga falan bir şey deyip erkek demiştin Üstteki arkadaşımın resmî
Eyll06 girl_boy_annesi kuzum ultrasyon ultrasyon bir birini tutmuyor ki bi fotoda erkeğe benzıyolar dıger fotoda kıza benzıyolar
Eyll06 girl_boy_annesi kaç haftalıksın ki kuzum sen gecen arkadasım oğrendı 13 haftalıktı yüzde yüz erkek dedıler kocamanda pipi varda ortada benımkine mesela öyle demedıler aynı haftaydık bide erkek olsaydı sımdıye belli olurdu dıye dusunuyorum artık
Eyll06 girl_boy_annesi bak buda ondan sonraki cekılen ultrasyonum Aralarında baya fark gözüküyor ılkıne erkek dıyenler ıkıncısıne kız dedıler
girl_boy_annesi Eyll06 en son doktora 12+2 iken gittim ondan sonra daha gitmedim şuan 15+3 günlük hamileyim canım 😍
girl_boy_annesi Eyll06 evet ben ilk kıza benzetmiştim sonra duruşu benim bebek ile aynı durduğu için erkek demiştim
Eyll06 girl_boy_annesi 12+2 de de baya erken yorum yapmış doktorun canım aama nasıl hemen erkek demıs ki bu
girl_boy_annesi Eyll06 canım ben bi sayfaya tahmin yaptırdım adet günümü hesaplayarak ilk erkek dedi sonra sana attığım resmî attım boyama ile bakıp erkek çıkıntı var dedi doktorda erkek dedi buradaki anlayanlarda erkek dedi bilmiyorum 🤷🏻♀️
Eyll06 girl_boy_annesi bu resımde bana kız geldi alttaki bebekte kafa yapısı oval ve nubusuda yuksek degıl