mavininhertonuu Kızlar merhaba, 15 haftalığız ilk gebelik, ne zaman hissederim bide nasıl hissederim ne olur yani nasıl bir his siz anlayın sorumu 🤭 siz ne zaman nasıl hissettiniz neydi o his birde sakin dururken mi hareket ederken mi anlaşılır
sedaboz_ mavininhertonuu Ben ilk 19. Haftada hissettim. Sırtüstü yatarken elimi karnıma koymuştum belki hissederim diye. Elimin altına balık gibi bişe dokundu😍 çok minik bi hamleydi elimi koymasam hissedemezdim. 22den sonra filan daha rahat hissedilmeye başlanıyo. Şuan 35+5 im az daha vurursa karnımdan çıkacak gibi😂😂
mavininhertonuu sedaboz_ Ay ne hoş bende sık sık yoklarım o halde, çok heyecanlıyım hemen geçsin 3 4 hafta da hissedeyim bende istiyorum 🤭 benide uyutmasın vurmaktan falan amiiinn😂😂
Melake Ben 21+5 de otururken fark ettim şuan size belki bağırsak hareketleri bebek hareketi gibi geliyor olabilir ama bebek hareket edince asıl o zaman aradaki farkı anlayacaksınız :)
mavininhertonuu Melake Ya malesef benim zaten bağırsaklarımda baloncuklar var gibi sorun var sanırım çok geç hissedicem yani hissederim de belki geç anlarım bebek olduğunu ama 21 22 de çok geç nasıl beklicem 😂
sedaboz_ mavininhertonuu Zaten öyle oluyo merak etme😂 gece 2ye kadar uyuyamıyorum tekmelerindrn. Sabah 6dedin mi tekmelerle günaydın kalk diyo resmen😂
Melake mavininhertonuu zaman çok çabuk geçiyor emin ol biz son aya girdik bile çok heyecanlı çok güzel bekleyişler bi bakmışsın kasığında tekmelerini hissediyorsun sağ Salim alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah :)
Melake mavininhertonuu zaman çok çabuk geçiyor emin ol biz son aya girdik bile çok heyecanlı çok güzel bekleyişler bi bakmışsın kasığında tekmelerini hissediyorsun sağ Salim alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah :)
mavininhertonuu sedaboz_ Oh maşallah bıcırık ya 😂 kaşınıyorum biraz galiba ama yapcak bişey yok zaten kaç ay bu duyguları hissedebilcez 🤷🏻♀️🤭