Ozge Qwwertyvjh pazar günü geldi. Ama nstde sancı çıkmıyor. İki hafta içinde sancılanırsan alırız dedi doktor. 36.haftadayım.
Qwwertyvjh Ozge Nişandan sonra hiç bi fark olmadı mı bazıları bi gün bazıları o gün bazıları 2 hafta sonra doğuruyormuş çok garip herkeste farklı demek ki
kahvesever__ Qwwertyvjh herkesin doğumu hemen olmaz ki canı sıkma sağlıkla al yavrunu kucana inşallah 🙏
Ozge Qwwertyvjh tabi ara ara kasıklarda ağrı falan oluyor. Doktora da dedim o normal ağrı bebeğin büyüdüğünden öyle dedi. Sancı daha şiddetli olur zaten nst sonucunda da yok dedi. Biraz da akıntım olmaya başladı ama su gibi de değil günlük pedi tam doldurmuyor. Bakalım 🙄
Qwwertyvjh Ozge Benimde şuan sancım falan yok ya da bn hissetmiyorum bu nişan sarı sümüksü bişey demi sizdede öyle miydi
Ozge Qwwertyvjh evet öyleydi kan da gelmeyince acaba akıntı mı diye düşündüm doktora da yazdım anında ama hemen doğum başlamayabilir sancın yoksa sıkıntı yok dedi.
Qwwertyvjh Ozge Teşekkür ederim bende aynıyım şuan İnşaAllah tez zamanda hayırlısıyla kucağımıza alalım diyelim
Buveyda Qwwertyvjh bende bu sorunun cevabını çok merak ediyorum, sabah altıda nişanım geldi pembemsi bişeydi sancı kasılma tam nasıl oluyo anlamıyorum inceden ağrılarım var ama konduramıyorum sanırım güzel bi sancıyla anlıcam hayırlısı
Kelebekk-0307 Qwwertyvjh herkeste aynı olmuyor hiç korkmayın ne kadar rahat olursanız p kadar kolay geçiyor hic paniklemeyin
Buveyda Qwwertyvjh doktoruma yazdım, suyun gelirse, sancın olup sıklaşırsa , bebek hareletsizleşirse hastaneye gel dedi aksi halde evde beklemeye devam