Sleepless_Mother 27+2 deyim bu an kadar hep erkek denildi detaylıda ultrason da da ama bu sabah Dr kız olarak görüyorum dedi bacaklarını kapatmis sabah yine gel dedi başına böyle bişey gelen varmı ya sabah sabh hayatımın şoku 🤣
Prensesmelek Sleepless_Mother banada basından beri erkek dedi 19.haftada cok gostermedi kız dedi bende detaylıyı beklıorm ınsan neye ınancagını sasırıyor
N_A_Z_L_I_M Sleepless_Mother Canım siz pipi gördünüz mü peki.Bize iki farklı doktor biri kız biri net erkek dedi 15+4de kafam karıştı değişir mi acaba
Eyluladam15 Sleepless_Mother benim senin kadar uzun sürmedi canım 12 haftada erkek dediler sonra 16 haftada kız dediler %100 alışverişe başla dedi
Sleepless_Mother girl_boy_annesi hadi bakalım hayırlısı diyorum hastane çıkışı falan da aldım 🤣🤣 ismini bile koyduk ne bilim bı afalladim ♥️♥️
girl_boy_annesi Sleepless_Mother bir kere cinsiyet söylenmiş yetmemiş detaylıda söylemiş daha niye akıl karıştırıyor bu doktorlar anlamıyorum
Sleepless_Mother girl_boy_annesi valla bende bilmiyorum ki canım dişim ağrıyor onun için gittim çoğu da baktı etti kızımız kendini kapatmış dedi ben şok oldum
girl_boy_annesi Sleepless_Mother zaten kapatınca direk kız diyor bazı doktorlar bir şey görmemiş ki kendini kapattığı için kız olduğunu düşünmüştür sağlıkla gelsin oğlun canım 💙
06fatma01 20 haftalığız 16.haftaya kadar erkek ti şimdi ise bize de kız dediler bakalım detaylı ultrasonda ne olucak bizde heyecanla bekliyoruz hayırlısı inşallah 🙏
haklisinesracim Sleepless_Mother Cümle çok çelişik. Bacaklarını kapattı ise nasıl kız olarak görsün kapalı yani göremez ki