Esraserpil Bayanlar benim her gebeligimde ustune regl goruyorum diger ayki regl gecince 5 haftalik hamile oldugumu ogrenyordum kismet olmadı karnımda öldü 2.de düştü yani adetten once gebe kaliyordum kısasi.... bana acil yardim edin hastanaye gitmelimiyim gecen ayki reglim cok kisa surdu ben dedm kesin yine gebeyim ondan sonra belirtilerim vardi benim halâ belirtilerim devam edyor son 3 gundur bel ve kasik agrisi cok cekiyorum hatta dun agladim egilemiyordum bile adetime 1 hafta var beklemeyi tercih ettim test icin ama 10 dk once acik kahverengi leke geldi turuncu gibi ve birdaha olmadi siliyorum siliyorum bise yok ne bu kizlar yerlesmemi dusukmu yoksa yine hamileyimde dusukmu yapiyorm nolur yardim yazamiyorm bile daha 1 hafta var reglime neyin nesi bu 😔😔☹☹
MYSR Esraserpil Allah şifa versin canım herkesin gebeliği farklı oluyor tabi Sağlık ocağında kan testi yaptır istersen net belli olur orda
Deniz2961 Esraserpil cnm doktra gt en iyi cevabı sana o verr gebe ısinız hemen ıgne ılac veriler zaten rabbm yardımcısın olsun
Feelina Esraserpil instagramda birgebeningünlüğü ovulasyon testi ile hamileliği falan anlatıyor bi göz gezdir canım
Sezenay Esraserpil gidip kan testi yaptır için rahat etsin ama bu şekilde düşüklerin varsa doktorundan genetik test yapılmasını işte mutlaka canım
Patito__ Esraserpil cnm regline dha var oyuzdn tutunma da olabilir biraz bekle adetine uc gun kala evde idrr testi yap varsa cikar insallah Rabbim nasip etsin tez zamanda
MYSR Esraserpil yumurtlama kanaması da olabilir benim öyle oluyordu geç bu günleri iyi değerllendir:)
Elfsglm Esraserpil bişey dicrm adetine 1 hafta varda yerleşme kanıdır belki ya acile git şiddetli kasık ağrım var diye doktora da adetime 1 hafta var deme beta bakarmısınız hamile olabilirim de bakarlar bence durma şimdi git imkanın varsa acile
Elfsglm Esraserpil adetime 8 gün varken öğrenmiştim ben hatırlıyorsundur belki 🤷🏻♀️ Bence şuan varsa çıkar
Esraserpil Deletedmom15257 bence sizde edepli olun esim askeri personel doguda yalniz uasiyorum aksam nereye gidebilirim aydinlanmak icin buraya sordum yarin sabah esim goturcek.
Esraserpil Elfsglm hatirliyorum canim o yuzden etiketledm yarin sabah esim kan testi icin götürcek bana nolur dua edin bu ani uzun zamandor bekliyordum erkenden regl olabilirmiyim bilmiyorum ama olursam yıkılırım nolur dua edin
Esraserpil Patito__ yarin kan vercem ne olur dua et benim icin guzel haberler alayim mutlu olmak istyorum artik bi bebegim olsun istyorm lutfen bol bol dua et benim icin
Deletedmom15257 Esraserpil burası seni nasıl rahatlatır biri çıkar sana yerleşme der be sende değilse o umutla beklersin ya hamileysen ona uyduğum için doktora gitmesen
Elfsglm Esraserpil ayyy Rabbim inşallah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin sonucu haber ver merak ederim ben şimdi 🤗🤗
Patito__ Esraserpil dualarim hepinizle bnmde uc yil olmadi insallah Rabbim bu bagislar oyuzden cok iyi bilirim o duyguyu Rabbim tez zamanda saglikla herkese nasip etsin insallah
Esraserpil Feelina evet onunla bugun sabah görüştüm gebelik belirtilerim var bu ay gebelik yoksa diger ay benim takibimi yapicakti ama boyle oldu simdi onami yazsam soylesem bilirmiki🙈
Feelina Esraserpil müsait oldukça cevaplıyor hiç gocunmadan çok tatlıştır ebuşş abla cevaplar canım görünce