tecrubesizanneadayi12 Böyle birşey duymuştum kızlar sizce bu görüşün doğruluğu var mı ya da sizler bu tarz birşey duydunuz mu ? Köye gidiyorum ahududuları bitirmeye acil cevap😜
_akalin3 tecrubesizanneadayi12 ya rast eseri olmuş olabilir ama ogluma hamileyken bögürtlen yedim şalımın arkasını düzenlerken enseme elim değdi oglumda coook hafif pembe kucucuk leke var ensesınde
Snnr41 tecrubesizanneadayi12 bi cok seyde soyluyorlar bunu yok seftali yeme tuylu olur cocuk vs kalbini kotulersen olur derler yada bilincle elinde ahudut bortlen lekesini biyeerine o bilincle surersen leke olurmus kiminin tutuyor kiminin tutmuyor🙄
1prenses2prensyenigebe tecrubesizanneadayi12 valla annem toplamış karadut bildiğin dudaklarım morarana kadar yedim ellerim dudaklarım hep mordu bebekte bişi olmaz inşallah bak aklıma takıldı şimdi
tecrubesizanneadayi12 1prenses2prensyenigebe ay kuzum hakkını helal et benimde aklıma takildığı için sormak istedim
1prenses2prensyenigebe tecrubesizanneadayi12 olur mu öyle şey helal olsun bacım benim 4. Gebeliğim diğerlerinde çok dikkat ettim ama bunu saldım 😊🌼
gkbyza tecrubesizanneadayi12 bi bizde var böyle söylemler zaten yabancılar nasıl geçiriyor hamileliklerini acaba 😁 ben hepsini yedim bişey olacağını sanmıyorum 😬😬