Ozlem_K38 Merhabaaa, adete 3 gün kala beta hcg değerim 0.01 çıktı 🥲 3 ay önce Yasmin doğum kontrol hapını kullanıyordum. Bıraktıktan sonra 25 günde bir adet gördüm. 25 günde bir adet görüp geç döllenme yaşayan var mı? Bat 8 heyecanla bekliyorum 🙈
Elifakkara Ozlem_K38 geç döllenme diye düşünüyorsan adetin geçtikten tam 7 gün sonra sağlık ocağında test ver.Benim bebeğim de geç döllenme adetim geçtikten 3 gün sonra evde test yaptım negatifti,7 gün sonra test yaptım üç haftalık gebeydim 🙏
Neseeli Ozlem_K38 canım genelde her kadın adet gününe 14 gün kala yumurtlar .. adetine en fazla 3 gün kala kanda görülebilir.. ama benim 2 gün kala kanda 7 ile çıktı.. kaç gün var adet gününe..
Ozlem_K38 Elifakkara İnşallah benimde öyledir. İnsan sabıredemiyor, merak ediyor 🙈 Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. 🥰
Ozlem_K38 Neseeli 1 günüm var kuzum ama akıntım falan yok. Dün gece biraz kasık ağrım oldu, bugün de var biraz. Genel de adetten önce çok ağrım olmaz. Ama çene bölgemde bir kaç önceden sivilce çıkar bu sefer çıkmadı.
Neseeli Ozlem_K38 bazılarında belirti olmaz bazende psikolojik belirti yaşarsın .. hafta sonu adet olmazsa bir daha beta baktır acil ..
Ozlem_K38 Elifakkara adeti 30 gün civarı olanlarda ya da adeti düzensiz onlarda geç döllenme oluyor diye okudum da bir yerde o yüzden sordum