Hamisbirhemsire Ben kendi ailemden uzaktayim kaynanamgillere yakınım onda 6-9 aylık ve üstünü yıkama sonra kullanınca yıka diyor ben de hazır mı olsa acaba diyorum Siz herşeyini önceden yıkadiniz mi kaç aylığa kadar hazır ettiniz Bebekle bu işlerle uğraşmak daha mı zor olur acaba
Elisam123 Hamisbirhemsire bence hepsini yıka hazır tut ne zaman neyin gerekeceği belli olmuyor zaten 2 ay içinde 6 9 aylık kıyafetleri de giydirirsin minikler ilk zamanlar çabuk büyüyor
Pyrz_07 Hamisbirhemsire aynı dolapta duracağını düşündüğüm için herşeyi yıkadım o aya gelince bi daha yıkarım askıda birbirine değcek sonuçta diğerlerini yıkadğımın bi anlamı olmayacaktı
BeyzaF Hamisbirhemsire ben ne aldıysam hepsini yıkadım ütüledim yerleştirdim dolaba hazır da dursun dedim
Sbm050421 Hamisbirhemsire ben sadece 0-3 leri yıkayacağım ilk etapta , büyüdükçe büyükleri yıkarım çünkü bebeğinin ayrı dolabı yok 5 çekmeceli şifonyeri var , dolayısıyla hepsi zaten sığmaz , bir de yıkarım temiz yerleştiririm kokusu gitmez diye düşünüyorum
gzdeal 9 aylıkta dahil olmak üzere yıkadım ütüledim yerleştirdim sadece 1 yaş olan birkaç parça vardı onları yıkamadım daha kolaylık olur belki aniden büyür ise hemen alıp giydiririm
Mlktnc Hamisbirhemsire ben sadece ilk 3 ay giyeceklerini yıkadım ütüledim. Diğerleri aylarca dolap bekleyecek sonuçta
Birminik56 Hamisbirhemsire bende herşeyini yıkicam hazır şimdi zamanım varken bebek olduktan sonra o yıkınmışmıydı bu hazırmıydı düşünmek istemem
Sumiire Hamisbirhemsire yıkıyabiliyosan 10 kere bile yıka herşey aşırı tozlu oluyo arındırana kadar canım çıktı birde herseyi LCW den olmasına rağmen
Peperonni Hamisbirhemsire ilk 0-3 yaşları yıkadım ütüledim baya uzun sürüyor. Etiketlerini çıkarttım. Diğerlerini de ayrı koyacağım büyükleri Bi ara da onları yapacağım. Önce yıkadım sonra ekstra durulama yaptım.
_akalin3 Hamisbirhemsire ben sızın yerınızde olsam 9 aya kadar yıkan eger dolabda yeriniz varsa cunku sonra zor oluyor ve bazen 7 aylıken 5 aylıkda gıyenebılıyorn9 da ondan belli olmuyor
Bayancorek Hamisbirhemsire her şeyi yıkayacağım. Kalıbı küçük vs. dir erken giydirilir tek tek uğraşamam sonradan onlarla. Hepsi bir arada dursun temiz temiz.🌸
Verasmommm Hamisbirhemsire valla bizim de o kadar kıyafet oldu ki kaynanam bazı kıyafetleri hiç paketinden açma dedi açsam mı açmasam mı bilmiyorum diğer bebeğine hayırlısı ile kaldırırsın hemen büyüyecek bu kadar kıyafeti giyemeyecek bile dedi. bence siz kayınvalidenizi dinleyebilirsiniz gerçekten şimdiden yıkarsanız karışıklık olabilir o arada alıp giydirirsiniz kalabalık da eder en iyisi kullanılacağı zaman yıkamak ancak zamanım olmaz yıkayamam derseniz de yıkayabilirsiniz
Demirssmomm Hamisbirhemsire Ben hepsini yıkadım. Mont gibi şeyleri yıkamadım. 0-6 ay dolaba dizdim. 6-12 ve diğerlerini yaşa göre hurçladım zaten küçük ve azlar çok yer kaplamıyorlar. Şimdi bebeğim 43 günlük iyiki yapmışım diyorum çünkü ilk başlarda yetişmek zor oluyor gerçekten. O zaman gelincede ek gıda emekleme yürüme derken bilmiyorum nasıl olur